Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 1 hete viszkető érzés, holnapr...

1 hete viszkető érzés, holnapra volt időpontom dokihoz, de megjött. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sosem volt még nőgyógyászati problémám, de előző héten hétfőn viszkető érzés kezdődött a kisajkaimnál (tehát nem is a hüvelybemenetnél). Nem múlt el, így kértem időpontot nőgyógyászatra. Több helyet is felhívtam, sehol sem volt ehét keddnél hamarabbi időpont. Szombaton vettem egy Canestent (sima krém, nem kúp), azóta naponta 2-szer azzal kenem. Enyhült a tünet, közel sincs már olyan viszketés érzet, csak minimálisan. Ettől függetlenül meg szeretném nézetni magamat, de így, hogy megjött, ugye nem lehet. Az asszisztenst hívtam is, ő is tanácsolta, hogy kérjek későbbi, vérzésmentes időpontot, mert így tenyésztésre sem tudnak mintát venni.

A kérdésem az volna, hogy most mit tegyek, kezeljem-e tovább a krémmel magamat, vagy mi legyen?

Egyéb tünetet nem érzékeltem, bár a hüvelyváladékom fehéres volt, de nem darabos/túrós, csak fehér (ami menstruáció előtt egyébként is előfordul). Szóval én magam sem tudom mi lehet a gond, mert mint írtam, még nem volt ilyen jellegű panaszom, így abszolút tanácstalan vagyok.

2014. okt. 27. 16:35
 1/6 anonim válasza:
Ha a Canestenre határozottan javult akkor valószínűleg tényleg gomba. Úgyhogy tedd amit mondtak, kérj későbbi időpontot, max addigra elmúlik és lesz egy sima vizsgálat, ami amúgy sem árt néha.
2014. okt. 27. 16:48
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha a Canesten segít, akkor használd mert szinte biztos hogy gombád van, Canesten combi kellene, mert a hüvelykúp is lényeges.

Mennyi idős vagy?

2014. okt. 27. 18:39
 3/6 A kérdező kommentje:
25, de most hogy megjött, nem használhatok kúpot, nem?
2014. okt. 27. 18:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Kérj egy héttel későbbre időpontot
2014. okt. 27. 22:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Mondd le a holnapi időpontot és beszéld meg a nővérrel, hogy egy héttel később mennél akkor -
2014. okt. 27. 22:07
 6/6 A kérdező kommentje:
Az időpontot már megbeszéltük, jövő7en megyek. Engem az érdekelne, hogy a canestenes kezelést folytassam-e így, hogy megvan? Nem ártok vele?
2014. okt. 28. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!