1 hete viszkető érzés, holnapra volt időpontom dokihoz, de megjött. Mit tegyek?
Sosem volt még nőgyógyászati problémám, de előző héten hétfőn viszkető érzés kezdődött a kisajkaimnál (tehát nem is a hüvelybemenetnél). Nem múlt el, így kértem időpontot nőgyógyászatra. Több helyet is felhívtam, sehol sem volt ehét keddnél hamarabbi időpont. Szombaton vettem egy Canestent (sima krém, nem kúp), azóta naponta 2-szer azzal kenem. Enyhült a tünet, közel sincs már olyan viszketés érzet, csak minimálisan. Ettől függetlenül meg szeretném nézetni magamat, de így, hogy megjött, ugye nem lehet. Az asszisztenst hívtam is, ő is tanácsolta, hogy kérjek későbbi, vérzésmentes időpontot, mert így tenyésztésre sem tudnak mintát venni.
A kérdésem az volna, hogy most mit tegyek, kezeljem-e tovább a krémmel magamat, vagy mi legyen?
Egyéb tünetet nem érzékeltem, bár a hüvelyváladékom fehéres volt, de nem darabos/túrós, csak fehér (ami menstruáció előtt egyébként is előfordul). Szóval én magam sem tudom mi lehet a gond, mert mint írtam, még nem volt ilyen jellegű panaszom, így abszolút tanácstalan vagyok.
Ha a Canesten segít, akkor használd mert szinte biztos hogy gombád van, Canesten combi kellene, mert a hüvelykúp is lényeges.
Mennyi idős vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!