Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen érzés a szülés?

Milyen érzés a szülés?

Figyelt kérdés
2014. okt. 19. 20:24
 1/5 anonim ***** válasza:
57%
juj,annal nagyobb fajdalmam soha nem volt mint a kitolas pillanataiban,azonban annal nagyobb oromom se.3 baba
2014. okt. 19. 20:39
 2/5 anonim ***** válasza:
Képzeld el, hogy egy kb kézilabda méretű dolgot kell kinyomnod azon a kis lyukon. A babák fejkörfogata 33-35 cm.
2014. okt. 19. 21:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Állítólag fájdalmas, de az anyák hamarosan el is felejtik a fájdalmat. Ha nem felerjtenék el, akkor nem biztos, hogy szülnének még egy gyereket.
2014. okt. 19. 22:14
 4/5 anonim ***** válasza:

Igen, a 3-nak igaza van.

Kiba.tul fáj. Azt hittem kemény vagyok és bírni fogom és nem fáj annyira.. Na... dehogynem. Sőt. Amit el tudsz képzelni fájdalmat, annál is jobban fáj.

2014. okt. 19. 23:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Valóban nagyon fájdalmas, de minden szülés más. Két gyermeket szültem, az elsőnél addig fájt, amíg nem jöttek a tolófájások, utána öröm volt megszülni. A másodiknál sokkal kisebb fájdalmaim voltak vajúdáskor, de ordítottam, amikor kibújt. A barátnőm pl. 15 perc alatt túl volt rajta. De az az érzés, amikor meglátod a kisbabádat, annál a világon nincs csodálatosabb, boldogabb a világon! :)
2014. okt. 20. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!