Milyen érzés a szülés?
Figyelt kérdés
2014. okt. 19. 20:24
1/5 anonim válasza:
juj,annal nagyobb fajdalmam soha nem volt mint a kitolas pillanataiban,azonban annal nagyobb oromom se.3 baba
2/5 anonim válasza:
Képzeld el, hogy egy kb kézilabda méretű dolgot kell kinyomnod azon a kis lyukon. A babák fejkörfogata 33-35 cm.
3/5 anonim válasza:
Állítólag fájdalmas, de az anyák hamarosan el is felejtik a fájdalmat. Ha nem felerjtenék el, akkor nem biztos, hogy szülnének még egy gyereket.
4/5 anonim válasza:
Igen, a 3-nak igaza van.
Kiba.tul fáj. Azt hittem kemény vagyok és bírni fogom és nem fáj annyira.. Na... dehogynem. Sőt. Amit el tudsz képzelni fájdalmat, annál is jobban fáj.
5/5 anonim válasza:
Valóban nagyon fájdalmas, de minden szülés más. Két gyermeket szültem, az elsőnél addig fájt, amíg nem jöttek a tolófájások, utána öröm volt megszülni. A másodiknál sokkal kisebb fájdalmaim voltak vajúdáskor, de ordítottam, amikor kibújt. A barátnőm pl. 15 perc alatt túl volt rajta. De az az érzés, amikor meglátod a kisbabádat, annál a világon nincs csodálatosabb, boldogabb a világon! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!