Milyen érzés szülni? Milyen fajta fájdalmat éltetek át? Olyan érzés, mint a menstruációs hasfájás?
Figyelt kérdés
köszönöm, csak kíváncsi vagyok:)2014. jan. 8. 17:36
1/5 anonim válasza:
A menstruációs görcstől 100x erősebb. Én érzéstelenítő nélkül szültem, mert állítólag annyira gyorsan jött a baba, hogy nem lett volna idő rá. De akkor ott szinte megbolondultam a fájdalomtól.
2/5 Kései Sirató válasza:
Sokkal erősebb, ha nem volt még komolyabb baleseted, műtéted, stb, akkor még nem tudod elképzelni, milyen az erős fájdalom. Egy fogfájás, foghúzás, menseses görcs ehhez képest semmiség.
3/5 anonim válasza:
én azt nem értem, hogy attól a fájdalomtól hogy hogy nem ájul el az anyuka? és hogy van ereje még nyomni?
4/5 Kései Sirató válasza:
Úgy nem ájul el, hgy fekszik, a lába fel van emelve, jut elég oxigén az agyba.
5/5 anonim válasza:
Ilyen fájdalom nincs még egy...nem lehet összehasonlítani...a fájdalomtól ordítani tudnál, de azt sem lehet, mert nyomni kell...a tolófájások a legdurvábbak! Akkor már az adrenalin dolgozik, hogy végig tudd csinálni...egy menstruáción csak röhögnél szülés után...
A méhszáj kb fél cm átmérőjű. A gyermek feje 7-10 átmérőben. És át kell préselned úgy, hogy max 4 ujjnyira tágulsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!