Hogy nyalhatom ki magamnak? Vagy hogyan érhetek el hasonló érzést?
Figyelt kérdés
2014. okt. 19. 15:14
1/9 anonim válasza:
Azt hiszem szexshopban vannak ilyen ún. "nyalógépek" vagy valami hasonló, ami forog körbe és azt az érzést nyújtja mintha valaki kinyalna.
2/9 A kérdező kommentje:
és otton, semmi ilyen cucc nélkül
2014. okt. 19. 15:18
3/9 A kérdező kommentje:
*otthon
2014. okt. 19. 15:18
4/9 anonim válasza:
Öhm... tekintve, hogy nem vagyok lány, nem tudok segiteni. Viszont ha van otthon uborkád vagy répád, azzal tudsz ám csinálni dolgokat :D Csak mosd meg előtte.
Amúgy megkérdezhetem mennyi idős vagy?
5/9 anonim válasza:
Sehogy. A nyalásban inkább az a lényeg, hogy valaki csinálja neked. Biztosan akad majd valaki, aki kinyal, ne aggódj.
6/9 anonim válasza:
Próbáld a macskát utánozni. Neki egész jól megy.
7/9 anonim válasza:
én kinyallak, de elötte nefürgyééle.
8/9 anonim válasza:
Ehhez elég nagyfokú hajlékonyság kell, de egyáltalán nem lehetetlen. :) Nyújtsál sokat, de mindig fokozatosan, nehogy a hátad megerőltesd.
Én fiú vagyok és én is szopom magam rendszeresen, persze nekem könnyebb. :) De pár évvel ezelőtt még tövig is be tudtam kapni a farkam, szóval ha puncim lett volna, azt is ki tudtam volna nyalni. :)
Hány éves vagy?
9/9 anonim válasza:
Mi vagy te?:D Valami cirkuszi attrakció?! Nem bírom elképzelni h bárki is képes magát leszopni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!