Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen érzés mikor először...

Milyen érzés mikor először megjön?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok.Anyának 7.-ben jött meg , minden lánynak mejött már az oszályban csak nekem nem. kicsit hülyén is érzem már magam . M?ire számitsak , milyen érzés lessz ? Vannak előjelek ? Ha igen mik ?

2014. okt. 5. 20:16
 1/7 anonim ***** válasza:

Engem kiborított a tudat, hogy az elkövetkezendő 40 évben ezt havonta át fogom élni...

Előtte olyan furin fájt az alhasam.

2014. okt. 5. 20:20
 2/7 anonim ***** válasza:

Nalam semmi elojele nem volt, csak annyit ereztem, hogy folyik valami. :D

Baratnomnek viszont gorcsolt a hasa, fajt a melle. Szoval ez emberfuggo, ki mit erez. :)

2014. okt. 5. 20:27
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem előtte nem volt tünetem. Üldögéltem a napköziben, kimentem pisilni, és jé, véres volt a bugyim. Észre sem vettem.

Nagymamám iszonyatosan görcsölt, rosszul volt, fetrengett az ágyon. Nem értették, mi baja van, aztán kiderült, hogy nagylány lett.

2014. okt. 5. 20:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Én nagyon szenvedtem. Csak feküdtem összegörnyedve az ágyban és egész nap sírtam annyira fájt alul a hasam. Tökre megijedtem először az 1-2 csepp vértől aztán már dőlt belőlem. És ez mai napig így megy, igaz hogy évente 2-3 alkalommal ilyen de az kegyetlen. Utálom az egészet úgy ahogy van.
2014. okt. 5. 20:36
 5/7 anonim ***** válasza:
az első nekem annyi volt,hogy szó szerint ömlött belőlem...azóta félek mikor megjön...
2014. okt. 5. 21:12
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Ennyire érkedel besszus? Mi ebbe olyan különleges Ittenem... Csak ez csak ez besszus mintha más nem létezne...
2014. okt. 6. 06:26
 7/7 anonim ***** válasza:

Én nagyon örültem, mert már nagyon vártam.

17 éves voltam amikor mehjött az első.

2014. okt. 6. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!