Sárgás folyás, viszkető érzés. Canesten Kombi, vagy először nőgyógyász?
Több helyen olvastam már, hogyha valakinek először vannak ilyen tünetei, akkor nőgyógyászhoz kell mennie. a canesten rutinosoknak való. ki kell deríteni, hogy gombád van-e egyáltalán. amúgy elképzelhető, hogy bakteriális fertőzésed van, én erre tippelek. a gomba tipikus, fehér, túrószerű folyással jár és irgalmatlanul viszket.
nekem is volt ilyesmim, nagyon erős sárgás folyásom volt. a doki gyógyszertárban elkészített hüvelykúpot adott, 10 napig kellett kezelnem magam, aztán szépen elmúlt.
amúgy ajánlok neked még valamit: a gyógyszertárban készítess tejsavas lemosót. ugyanis szerintem elégtelen a hüvelyflórád ezért fertőződtél meg. a lemosóval visszatelepíted ezt a jótékony flórát és kisebb a valószínűsége, hogy újra elkapsz valamit. meg a parntert se ártana kezelni, ezt majd kérdezd meg a dokitól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!