Sok először sárgás, most már barnás folyás és néha enyhén viszkető érzés a hüvelyben. Mi lehet ez?
Nekem alapból is van folyásom de nem sok és fehéres ami tudtommal nem probléma.. (?) Bár erről is érdeklődnék, hogy ez miért van? És csak egyeseknek van? Megszűnik-e..stb..
Ez a valami pedig pár napja kezdődött, először csak sárgás színű lett aztán tegnapi szeretkezés óta pedig már barnás... Sokkal több jön-jött, főleg szeretkezés alatt és után, szaga szerintem nincs, én nem érzem, hogy kellemetlen lenne de elég zavaró. A viszketést is kb csak pisilés közben érzem.. egyébként nem fáj meg semmi. Illetve szeretkezés közben éreztem, hogy kicsit furcsa, nem fájt, talán még kellemetlennek se írhatnám de olyan más volt. És azóta vagyis tegnap óta barátomnak is a makkján piros pöttyök lettek. Úgyhogy valami fertőzésre gyanakszom. De fogalmam sincs mi lehet ez... Valakinek valami tipp? Vagy valakinek volt hasonló? Nagyon megköszönném, ha tudna valaki segíteni... Egyrészt mert most már barátom miatt is aggódom, meg számomra is kicsit ijesztő, nem volt még ilyen. És dokihoz sem tudok most menni, mert most fog megjönni sajnos.. Miféle baktériumtól lehet? Vagy gomba? Vagy az lehet h piszkos kéztől? Esetleg valami krém belement és attól? Köszi előre is, ha valaki tud segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!