Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Barnás folyás mitől lehet?

Barnás folyás mitől lehet?

Figyelt kérdés
Két levél mirabella fogamzásgátló szedése után nem vettem be többet mert szakítottunk a barátommal, utána kb. 2 hónap telt el, és most újra elkezdtem szedni. Sajnos most olvastam utána, hogy több hónapot kellett volna várni mert ez így eléggé bazavar a szervezetnek. Ettől lehet, hogy mióta menstruáltam (és elkezdtem szedni a gyógyszert) utána minden nap kis barnás folyásom van? Vagy attól, hogy kétszer elfelejtettem bevenni a gyógyszert és másnap pótoltam? Vajon mikor múlik el?
2014. márc. 2. 13:32
 1/1 anonim ***** válasza:
attól van inkább hogy tul hanmar kezdted el, ha valaki abbahgyja legalább fél évig érdemes szüneteltetni, kicsit igy megborult a homronrendszered, valószinüleg magától rendezödik ha 1-2 hónapnál tovább tart menj orvosodhoz. Minden alaklommal ne hagyd abba amikor szakitasz, azzal többe tártasz mintha sok évig szeded egyhuzamban.
2014. márc. 2. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!