Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Az mit jelenthet, ha nincs...

Az mit jelenthet, ha nincs normál vérzésem csak pár napig tarto barnás folyás?

Figyelt kérdés
18vagyok,nem szedek tablettát,élek nemi életet,de ovszerrel.utolára 1honappal ezelott voltam egyutt a barátommal(szakitottunk) de természetesen védekeztunk.a terhességet ugye kizárhatom?mellem nem feszul,nem vagyok kényes a szagokra meg ilyenek,de ez a folyás nagyon aggaszt.már 4.alkalommal ilyen és nemtudom mitol..csak barnás folyásom van,aztán 1vagy 2 napra lesz rendesen piros,de nem nevezném rendes vérzésnek.aki tud valamit,az segítsen,megkoszonnem!:(
2014. jan. 28. 05:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Barnás folyás utalhat betegségre/fertőzésre.
2014. jan. 28. 09:30
 2/3 anonim ***** válasza:
A barnás folyás közvetlen a menstruáció előtt illetve utána tulajdonképpen kis mennyiségű vérzés. Általában normális jelenség, de ha nálad mostanában jelentkezett, akkor utalhat pl. hormoningadozásra. Javaslom hogy keresd fel az orvosodat ez ügyben.
2014. jan. 28. 14:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem is barna folyás előzi meg a mensit, teljesen normális ez, ha nincs más tüneted.
2014. jan. 28. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!