Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen érzés volt, amikor...

Milyen érzés volt, amikor először jött meg?

Figyelt kérdés

Én már várom :D

Milyen volt? Fájt a hasad? Meglepődtél? Örültél neki?

12/L

2011. jan. 8. 13:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Majdnem 13 voltam, az első fél évben egyáltalán nem fájt. Számítottam rá, mert volt "előjele", és amikor először reggel megláttam, arra gondoltam: yuppiiiii! :D
2011. jan. 8. 13:46
 2/11 A kérdező kommentje:
:D
2011. jan. 8. 13:48
 3/11 anonim ***** válasza:
Már majdnem 12 voltam. Hát én nagyon nem örültem neki, nem olyan jó dolog. Fájt a hasam, és alig birtam menni, mert mindig féltem mi lesz ha átázok. Így 2,5 év után jobb, mivel már tampont használok, és gyógyszert szedek ha nagyon fáj.
2011. jan. 8. 13:49
 4/11 anonim válasza:
Nekem 16 évesen jött meg, aránylag későn! De én is örültem neki, nem fájt a hasam, most sem fáj csak érzem h mikor mi történik:)
2011. jan. 8. 13:52
 5/11 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Amikor elkezdett görcsölni már én se örültem neki annyira, de szinte majdnem minden lány várja. 4 éve van meg, már át akarok váltani tamponra.
2011. jan. 8. 13:52
 6/11 AnonymusAnonymus válasza:

Nekem nyáron a nyaralásunkkor jött meg először. Pontosan nem tudom, hogy mikor, mert megérkeztünk, lefeküdtünk aludni, és másnap reggel mikor kimentem WC-re, láttam egy kis halványpirosas-sárgás foltot. Esküszöm, vagy 1 percig mozdulatlanul álltam a WC fölött a foltomat nézve... xD

Aztán majdnem elbőgtem magam (,mert elég váratlanul ért reggel, mikor még tiszta kóma voltam :S), de erőt vettem magamon, és visszamentem a szülőkhöz, és a (fiú!)tesómhoz. Aztán szótlanul, nem a fiúk előtt elmagyarázva behívtam Anyát egy másik szobába a reggelizők közül, és megmutattam Neki. Nah, ott elkezdtem sírni... :S Hamar abbahagytam, megmutatta, hogy hogyan kell feltenni a betétet, és mentünk vissza kajálni, mintha mi sem történt volna... :D

Eddig kb. 5-ször jött meg, abból az utsó 2-nél eléggé görcsölt a hasam, és naponta vagy 3x kellett cserélnem a betétet, de mindent összevetve jó ez a dolog. :) (Ráadásul így meg lehet úszni néhány tesi órát is... :P)

Bocsi, ha túl hosszúra sikeredett... :D

13/L

2011. jan. 8. 18:27
 7/11 A kérdező kommentje:

köszi Amúgy már nekem is megjött, csak tudod, azt gondoltam, hogy többen válaszolnak, ha azt írom, hogy még nincs xD Hülye vagyok...

Az én sztorim:

Augusztusban, 2 nappal a tengeri nyaralás előtt (!) délután elmentem pisilni, és ott volt egy barna folt. :S Mondom: Mi a fene ez??? Nem tudtam, mivel még nem hallottam ilyenről. Ezért ellátogattam a www.gyakorikerdesek.hu oldalra xD És feltettem egy ilyen kérdést :D Mire válaszolták, hogy valószínűleg mensi lesz. Hát ezt nem hittem el, mert már nagyon vártam, és amikor már beletörődtem, hogy még váratja magát a piroska, akkor jött. De nagyon örültem neki, hogy lehet, hogy az. Nem akartam magamat beleélni, mert csalódtam volna, ha mégsem az lett volna... Ja és ilyenkor senki sem volt otthon! Egyedül voltam. Eztán rá egy órára a világosbarna, vizes állagú folyásból, étcsokiszínű, pudingos állagú folyás lett :/ Nem raktam be betétet, mert már csak vagy 3 volt, és ha mégsem az lett volna, akkor anyum észre vette volna, hogy elvettem egy betétet, pedig még meg sem jött ( fú, de túlbonyolítom )Úgyhogy felvettem egy bugyit és irány aludni. Reggel még ki se nyitottam a szemem: Nagyot csalódtam. :( Éreztem, hogy száraz vagyok. Mégsem az volt. Csalódottan felkeltem elballagtam a wc-be és lehúztam a bugyimat :D Hát akkor aztán nagyon megörültem :))) Megjött. Rendesen. És annyira felvilágosítatlan voltam, hogy eü.-s betét helyett tisztaságit raktam be, és 5 percenként kellett cserélnem. Apum és a fiú testvérem otthon voltak, anyum aludt, mert este dolgozott. Ott járkáltam fel, s alá, hogy mikor ébred már fel anyum :) Aztán valami csoda folytán a tesóm és apu elmentek. Anyu akkor ébredt fel. Ketten voltunk, odaállok elé, és nem birok megszólalni :/ Valamiért kínosnak éreztem :D Úgyhogy leírtam egy cetlire. Megjött. Anyum megörült neki, nekem pedig kínos volt. Magyarázott nekem, blablabla... Apumnak, s a testvéremnek is elmondta :( Azok meg kérdezgettek :SS

Az volt a legrosszabb. De bepakoltunk. Másnap irány a tengerpart xD De jó volt, ugyanúgy úsztam, meg minden. Hegyet is másztam x) Csak az volt kellemetlen, hogy lakókocsiban laktunk, ahol nem volt fürdő :S Úgyhogy mindig ki kellett menni a kinti wc-be xD Hát ez kellemetlen volt... És végülis akkor múlt el, amikor hazajöttünk. Barnás folyással. Hát, ennyi volt a sztorim. Amúgy az osztályban már szinte azóta mindenkinek megjött. A legjobb barátnőmnek novemberben volt az első. Nekem most is megvan, ez a hatodik :D

Az enyém hosszabb lett xD Bocsi...

2011. jan. 8. 19:03
 8/11 AnonymusAnonymus válasza:

Elolvastam az egészet! :D

Nekem amúgy úgy jött meg, hogy a gitártábor 18-án fejeződött be, és onnan azonnal vittek engem Romániába (üdülni), és a gitártáborba csupán a barátnőm vitt betétet (mint azt később megtudtam). :D Én még nem is gondoltam arra, hogy akkor jönne meg xP

Bár mondjuk a gitártanárom is ott volt (24), és tőle is kérhettem volna, csak az elég ciki lett volna :S xD

2011. jan. 8. 20:25
 9/11 A kérdező kommentje:
xD hát igen...
2011. jan. 8. 20:43
 10/11 anonim ***** válasza:

Semmilyen, teljesen közömbösen fogadtam.

Semmilyen

nem

kicsit

nem

2011. jan. 9. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!