Gombás fertőzésem volt. Kezeltem magam Canestennel, de mostmeg amikor a párom belém hatol először fáj, mintha nem lennék elég nedved, vagy tág. Miért lehet ez?
Figyelt kérdés
2011. aug. 20. 12:57
1/4 anonim válasza:
Mert nem biztos, hogy gombád van. Csak azt használj, amit orvos ír.
2/4 A kérdező kommentje:
Tuti hogy gombám volt...elmúltak a tünetek. régebben is volt már és felismerem a tüneteket
2011. aug. 20. 13:26
3/4 anonim válasza:
:/ nekem is volt már, hogy megvoltam győződve, hogy ez tuti gomba. használtam is a krémet, de tudni kell, hogy az csak a tüneteket enyhíti. a betegséget nem tünteti el. szóval ha nem használtad a hüvelytablettát, akkor nem múlt el a gombád. mellesleg én azt is használtam, mégsem javultam. elmentem dokihoz, és hát kiderült, hogy amiről én azt hittem, hogy gomba, az nem gomba volt.
24/L
4/4 anonim válasza:
Én is azt hittem gombám van, elmentem nőgyógyászhoz, aki azt mondta hogy ez nem gomba hanem bakteriális vaginitisz. A tünetei hasonlóak a gombához, de nem gomba!!! Nőgyógyászhoz menj szépen el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!