Kenjem canestennel kívülről?
Figyelt kérdés
Az orvos gombát állapított meg nálam tegnap, kaptam rá gyógyszert -kapszula 2db, kúp 3db - viszont nem írt fel külsőleg krémet.... eddig már sokszor volt fertőzésem, és mindig írtak fel külsőleg, és belsőleg is! Most miért nem? Lehet eddig mindig súlyosabb volt már a gomba, most meg enyhébb és nem szükséges? :O Szerintetek kenjek, vagy árthat ha úgy kenem be, hogy ott nincs jele gombának? Előre is köszi, ha írtok! :) 22 éves lány2011. jún. 10. 00:30
1/1 anonim válasza:
ártani sztem semmiféle képpen nem árt..:) nekem még gyenge gombás fertőzésnél is írtak fel krémet.. de ha nem mondta, nem hiszem, hogy szükséges..esetleg ha érzed, hogy nem javul..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!