Szerintetek elmenjek a dokimhoz?
Az köztudott, hogy gyakorlatilag minden a mentalitástól függ, ezért érzed azt, hogy pl: fáj a mellkasod vagy a szemed. A hangulat befolyásolja az életedet.....Vannak olyan pillanatok az életben, amiken túl kell lépni...nem könnyű, de ez a helyes megoldás. Ami történt megtörtént, nem tudsz rajta változtatni.
Szerintem pszichológushoz kéne menned, sokat segítene. nagyon sok embernél vannak lelki zavarok és ha hiszed ha nem .....nekem is vannak problémáim. Az a szerencsém, hogy tudok fordulni valaki/valakikhez. Írtad, hogy a szüleid támogatnak, az már egy jó segítség, Támaszkodj a szüleidre, meg az öcsédre, hisz szeretnek téged.
Az iskola meg......tudom milyen nehéz, de legyen vigasz az, hogy az se tart örökké. Az életet is úgy kell fölfogni, hogy nem tart ugyan örökké, de amíg lélekben itt vagy, addig keresd a boldogságot. Én hiszem, hogy jobbra fog fordulni számodra minden. Remélem tudtam segíteni...KITARTÁST. :)
figyu nekem ugyanezek vannak körülbelül. én egyszerűen úgy oldom meg, hogy nem hagyok időt a pánikrohamra. ha magamba fordulok és elkezdek agyalni, akkor minden rossz lesz. ezért lekötöm magam munkával, játszom a gépen, zenét hallgatok szinte mindig, vezetek, elmegyek hétvégén (bár egyedül) szórakozni, és ha valamikor beleesnék abba a végletbe, hogy megint agyalok, egyből futok valamit csinálni. ha így kell végig élnem az életem akkor így kell, leszarom. mint az előző válaszoló is írta, kell az, hogy lásd az életed értelmét, és szerintem a boldogság az értelme. ha meg forgok nem lesz boldogabb, sem jobb semmi, inkább akkor menekülök előle életem végéig. sok sikert, felfogás kérdése minden.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!