Ismét elmenjek egy pszichológushoz vagy ne?
Már több, mint 4 éve Borderline személyiségzavart és depressziót állapítottak meg nálam. Nagyjából fél évig szedtem a gyógyszereket, eljártam a pszichológushoz, pszichiáterhez. De úgy éreztem, nem segítenek ezért ott hagytam. Ezután fél évig természetgyógyászhoz is jártam, de úgy voltam vele, hogy az sem jobb. Tehát nagyjából 3 éve csak lógok a levegőben. Vannak jobb, de legtöbbször nagyon rossz napjaim. Igazából, mindkét helyen úgy éreztem, hogy nem figyelnek rám.
Egy ismerősömnek is gondjai akadtak, de egy hónappal utána már vígan mesélte, hogy neki mennyit segített a gyógyszer, meg a beszélgetést, én meg szomorúan hallgattam. Vérszemet kapva ezen, talán nekem is meg kéne próbálnom újra? Magánrendelésen gondolkozok, mert előtte csak sztk-n voltam. De attól félek, hogy eegy idő után ezt is "megunnám", az meg csak így kidobott pénz lenne.
Szerintetek?
Szia!
Mindenképpen érdemes elmenned! Javaslom, hogy klinikai szakpszichológust keress, aki foglalkozott már ilyen típusú problémával és jártas pl. a dialektikus viselkedésterápiában.
Ha megmondod, merre felé keresgélsz, tudunk szakembert is ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!