Mit tegyek ha az idegességtől hányingerem van minden órán? Elmenjek pszichológushoz?
Figyelt kérdés
Tavaly októberben rámjött a hányinger az egyik órámon, és ki kellett szaladnom. Nagyon gáz volt és féltem hogy odahányok a terembe. Azóta szinte minden órán félek, és már szinte hányingerem van emiatt. Attól félek a legjobban, hogy odahányok és az milyen ciki lenne... ez ilyen fura dolog, de mégis nagyon félek. Szerintem már ez egyfajta szorongás. Próbáltam már nyugtatni magam, hasi légzés, direkt az ajtó közelébe ülni. Figyelek minden órán, de még az se tereli el, pedig tényleg odafigyelek. Nagyon hátráltat ez a tanulmányaimban és nem tudok ezen túljutni. De ezen túl lehet egyáltalán?2017. febr. 6. 10:29
1/5 anonim válasza:
Legyen nálad egy fél citrom, azt nyalogasd, vagy nyomj a levéből a szádba, nullára leveszi a hányingert. A fél citromot egy zacskóban tartva mindig hordd magadnál!
2/5 anonim válasza:
Tornaórán azért nem lesz egyszerű így citromozni.
3/5 anonim válasza:
Tornaórán nem, óra előtt kell egy kanál citromlevet lenyelni.
4/5 anonim válasza:
En ugyan igy vagyok. Rettegek bejarni iskolaba, orakra es minden nap egy kinszenvedes. Felek attol hogy hanyni fogok az oran mindenki elott. Csak nekem mar a mindennapi eletemre is kihatott, szinte sehova nem megyek mert mindenhol attol felek, hogy elhanyom magam 18/L
5/5 anonim válasza:
Ugyanilyen vagyok/voltam, a citrom segít, azóta sokkal jobb életem van. Próbáljátok ki, nem kerül sokba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!