Nekem szólni kell ilyen esetben törvényileg valakinek?
Figyelt kérdés
Van egy barátnőm, aki nyugtatózza magát, bevesz napi szinten 3-4 nyugtatót, én tudok róla, meg páran, ő 17 éves, én 20.
Csak most jutott eszembe, hogyha történik valami, engem nem vehetnek elő emiatt? Gyógyszert anyukájától szedi nem tőlem, csak nekem is mondja, hogy szokott bevenni.
2017. szept. 6. 20:02
11/14 Ypszilon1980 válasza:
Ezt mondta, te meg elhiszed, mert el akarod hinni és a lelkiismereted helyreállt ezáltal. De ez nem így van, mert nem hagyta abba.
12/14 A kérdező kommentje:
Utolsó: Én is gondoltam erre, de igazából nem tilthatom meg neki, szólhatnék anyukájának , de mivel csak egy levelet vett el, hogy ne legyen feltűnő, és már semmi nem lehet abból a pár szemből, így nem szólok senkinek, ha tudnám, hogy kihoztak neki egy doboz gyógyszert, és képes begyógyszerezni magát, akkor azt mondom ott kötelességem szólni, de nem tudom egy levél gyógyszer kb 6-7 szemes , ebből ha az elején 3-at bevett, már nincs belőle semmi.
2017. szept. 12. 20:46
13/14 anonim válasza:
A kérdésben még "napi szinten 3-4 nyugtató" szerepelt. Csak mondom.
14/14 A kérdező kommentje:
Igen mert napi 3 volt mikor kiírtam, de nem tudom mennyi van egy levélen.
Ha van ilyened, te megtudod mondani, ha mondjuk 6 darab, akkor 2 nap tudta szedni :).
2017. szept. 13. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!