Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nekem szólni kell ilyen...

Nekem szólni kell ilyen esetben törvényileg valakinek?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm, aki nyugtatózza magát, bevesz napi szinten 3-4 nyugtatót, én tudok róla, meg páran, ő 17 éves, én 20.

Csak most jutott eszembe, hogyha történik valami, engem nem vehetnek elő emiatt? Gyógyszert anyukájától szedi nem tőlem, csak nekem is mondja, hogy szokott bevenni.

2017. szept. 6. 20:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
50%
Semmi közöd hozzá.
2017. szept. 6. 20:08
 2/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, te vagy a harmadik aki mondja, de nem fért a fejembe, ha megkérdezik, és tudok róla, vagy kiderítik, hogy tudok róla, hogy hunynak szemet felette.

Remélem valóban így van.

2017. szept. 6. 20:10
 3/14 anonim ***** válasza:
Nem fognak elővenni, ebben biztos lehetsz. És nem kell szólnod senkinek sem.
2017. szept. 6. 20:39
 4/14 anonim ***** válasza:
Ennyi nyugtatótól semmi baja nem lesz
2017. szept. 7. 08:05
 5/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen.

Nem egy ilyen fiatal szervezetnek való, ráadásul rászokik!

2017. szept. 7. 17:57
 6/14 anonim ***** válasza:
Az anyuka nem veszi èsre, hogy napi 3-4 nyugtató hiányzik a kèszletèből? 17 èvesen ez sok.
2017. szept. 7. 22:05
 7/14 A kérdező kommentje:
elcsórt egy levéllel.
2017. szept. 8. 19:58
 8/14 Ypszilon1980 ***** válasza:
Ha nem mondod, hogy tudsz róla, akkor max. a lelkiismereted az, ami számon kérhet, vagy ha emiatt történik nagyobb baj, akkor kellemetlen helyzetbe kerülhetsz, de jogi kötelezettséged nincs. Csak észrevenném, ha valaki tőlem ellopna egy levél gyógyszert, ráadásul azt mindig pótolnia kell, szóval el nem tudom képzelni, hogy ez sokáig titokban maradhatna.
2017. szept. 9. 19:25
 9/14 A kérdező kommentje:

Igen engem is ezért ihletett a kérdés, lelkiismeretileg, de azóta nekem azt mondja nem szedi, ezért én úgy hiszem, nem hazudik, és nem történne így baj, hogy nekem erre kéne gondolnom.

Persze erre gondolnék elsőnek, és szidnám leginkább az anyukáját, hogy hozzátudott jutni a gyógyszerhez..

2017. szept. 11. 18:31
 10/14 anonim ***** válasza:
17 èvesen 3-4 nyugtató. 30 èvesen mennyi lesz? 7-8????
2017. szept. 11. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!