Napi akár 10 1mg-os Frontinra van szükségem, hogy a szorongásom és pánikrohamjaim kordában legyenek tartva, mit csináljak?
:( Ez tényleg nem csekély mennyiség...Nem is csodálkozok, hogy rosszul vagy. Pszichiáter, mert gondolom az írja fel, mit mondott?
De a legegyszerűbb egy addiktológiai konzultáns keresése, ez annyira nagy mennyiség, hogy mindenféleképpen orvosi segítség kell hozzá....
És mégis honan szerzed ezt a menyiséget? Aki felírja fel kellene jelenteni.
Ha meg veszed kéz alól nem tudlak sajnálni.Egyed.
Én naponta már most csak maximum 3 mg-ot szedek, de volt, hogy elmentem 5 mg-ig is.
Borderline személyiségzavarom, több témát érintő súlyos kényszergondolataim, PTSD, és generalizált szorongásom, pánikzavarom van pszichotikus tünetekkel.
Én nekem mellette 2 antidepresszáns fut egyszerre, Trittico és Escitil, plusz még Truxalt is szedek. És még ennyi gyógyszerrel is sokszor szétesik számomra a valóság, és nem igazán csökkennek a szélsőséges kilengések, impulzivitások, és a folyamatos szorongás sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!