Elég összetett dolog! De ha valaki elolvassa és vélemény mond azt megköszönöm. Szerintetek ez a szorongásom miatt van?
Nem sikerül megoldani a belső konfliktusaid. Pszichoterápiára ugye jársz?
A gyógyszer nagy segítség, de a problémáidat nem fogja helyetted megoldani. Én semmiképp nem szülnék ilyen állapotban. Szedd össze magad! Keress hobbit, olvass, meditálj naponta!
Rendszeres pszichoterápia, amit szakember végez.
Nem gyógyszeren kell élni, hanem tenni, hogy jobb életed legyen.
Amíg nem vagy rendben, a gyerekvállalás tabu.
Tápanyaghiány is okozhatja ezeket a tüneteket. Mennyi zöldséget/gyümölcsöt eszel naponta?
Magnézium és b-komplex vitamin jót tesz az idegrendszernek.
Sosem a tragédiák okozzák ezeket a tüneteket, hanem az, hogy hogyan reagálsz rájuk. Nézz szembe a félelmeiddel, bocsáss meg magadban, engedd el a múltat!
Olvass pszichológiai szakkönyveket, esetleg lelki témájú írásokat!
A halál félelmetes, de elkerülhetetlen. Ne félj tőle, fogadd el!
Ez a kettő segíteni fog.A màsodikból napi 15-25perc is elég naponta,fülhallgatóval(Relaxálást csak üres gyomorral!).
A fogfájásról meg annyit,tavaly 3hónapig húztam halasztottam,aztán már nem bírtam tovább,mert az agyamig nyilalt,elmentem a fogorvoshoz,15perc alatt végeztem.Megszűnt minden fájdalom,bànt hogy nem mentem el hamarabb.A sok fàjdalomcsillapítótól fáj a szíved,és attól van hányingered.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!