Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Volt egy összetett álmom...

Volt egy összetett álmom részletekre emlékszem de van pár dolog amire tisztán?!

Figyelt kérdés
Néhány kép van meg de azok lényegtelenek. Képletes volt az álmom több is volt mint minden embernek de én mindegyikből emlékszem valamire a lényege az összes álmomnak,hogy menekültem mindegyik álmomban más elől, de valami elől mindíg.Az egyik álmomban megfájdult a bal lába és amikor az megfájdult végig kísérte az összes álmomat, de a lábam egyre jobban fájt. Volt egy olyan álmom is ahol menekültem és egy sikátorba értünk ahol volt egy garázskapu szerűség és azalatt volt egy kis nyitott rész ahová elbujtam az egyik családtagommal oda nemkövetett de ahogy átmásztunk átértünk egy kis pinceszerűségbe aminek a plafonján égett egy izzó de végig pislákolt. Kétségbe voltunk esve aztán a pislogásból egy halvány vöröseny izzó fény lett, aztán elkezdtünk hallani hangokat és egyre jobban féltünk. Abból a pincéből még egy kiút volt egy vasajtó amin volt egy kis rés és kilehetett nézni. Ahogy kinéztem utána ilyen "szörnyek" zudultak ránk mikor bejöttek sikoltot a családtagom és én is, de lassúk voltak és volt időm arra hogy ne sikitsak és keressek valam tárgyat amivel megvédhetném kettőnket. De nem volt semmi mikor már az egyik az arcomba volt láttam hogy kilehet futni azon a folyosón és megtettük. Az utolsó álmom az volt hogy már a lábam se fáj kijöttem a sok rosszból és felkapok egy csöpp gyereket az ölembe és elsétálok vele. Nemértem ezt az egészet!????

2015. aug. 31. 22:53
 1/1 anonim válasza:
Szerintem van egy elfojtott emléked arról hogy üldözött valami vagy nagyon megijedtél egy filmtől
2015. szept. 5. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!