Lányok/Nők! Ti is szívesebben használnátok tampont ha megfelelőek lennének a körülmények? (összetett dolog, bővebben lent)
Sziasztok, szép napot mindenkinek! :) Lenne egy olyan bajom, amire igazából nincs nagyon megoldás, csak szeretnék olyan emberektől tanácsot kérni akik hasonló véleményen vannak.
Tehát az a gondom, hogy lassan két éve menstruálok és tavaly nyáron már használtam tampont is, főleg azért mert sokat járok lovagolni és így nem kell mindig aggódnom hogy mikor ázok át. Őszintén megmondom, hogy először úgy gondoltam hogy én sohasem fogok tampont használni, mert az milyen már... aztán egyik nap kipróbáltam és fényévekkel jobb mint a betét és azóta ha lehet azt használok. Itthon meg ha megyek valahova... De iskolában egyszerűen nem lehet.. kicsi a hely, nem zárható a fülke, százan vannak mindig,nincs kuka, sorban kell állni, koszos minden, nincs szappan és meleg víz... Tudom, hogy már csak egy évet kell kibírnom általánosban de mások is vannak így ezzel? Mert én nem akarok semmilyen fertőzést elkapni emiatt, nem ér annyit. Annyit sikerül megoldanom, hogy reggelről teszek be egy tampont meg egy betétet és ha megtelik akkor csak kieszem a tampont... De annyira utálom a betétet, megőrülök tőle! Érzem, hogy tocsogok, azon parázok, hogy mikor üt át, reggel öltözködésnél meg hogy melyik nadrágon nem látszódik át a körvonala... már bocsánat a furcsa kifejezésért, de ezt most jól esett leírni, ha már nem lehet semmit tenni ezen dolgok ellen, mert nem fogom kitakarítani a suli vécéjét a takarítónők helyett... azért remélem vannak még hasonló gondokkal küszködő nők:)Lehet valamit tenni?
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!