Ha kiakarom vetetni a bölcsességfogaimat, akkor hova menjek, mennyi idő? Elég összetett dolog.
1. Járok még magánorvoshoz kontrollra a fogszabályzómmal, de legközelebb csak áprilisban kell mennem. Az egyik be van gyulladva kicsit és szerintem nem fog kiférni. A másik meg félig kijött már, de lehet lyukas. Nem akarom, hogy a három évem potyára menjen. A fogorvosom soha nem beszélt a bölcsességfogaimról, igazából nagyon semmiről sem. Nem is érdekli szerintem. Kedves, de egyszerűen kérdezni nem merek tőle.
2. Aztán még ott van, hogy pár hónapja csináltattam egy koronát, ami ratyi és csak a gond van vele. Szégyenlem a fogszabályzó fogorvos előtt is, még nem vette észre. Anya orvosánál csináltattam, mert rábeszélt. Azóta büdös is a szám eléggé, mióta fent van. Csak egy kis darab volt letörve róla, szóval ritka hülye voltam, nem tudom mit hittem.
3. A körzetishez, azért nem megetek, mert a korona csináltatáshoz átjelentkeztem ahhoz a fogorvoshoz. Ő meg maximum beutalót tud adni.
4. Szinte 2 hónapja szinte végig náthás és rosszul vagyok, tehát nem tudom így vállalnak-e.
Keressek egy negyedik fogorvost, vagy mi legyen? Mennyi idő stb. Teljesen kétségbe vagyok esve. Ez a hülye korona meg kikészít.
Kérlek segítsetek!
Alul is az egyiknek van helye, csak másik oldalt nem. Nyár óta fájdogálnak, de anyáékat nem tudtam rábeszélni, ugyanis nagyon sok pénz.
Ők a hülye koronát mondogatták, ami most rohadt szagú, hiába csinálok vele vármit is.
Tb-s orvosokból meg már rohadt elegem van, meg nem vrok 3 hónapot rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!