Olyan súlyos szorongásom van már régóta, gyógyszerek nem hatnak és úgy érzem, ha történne valami durva stresszel járó dolog, abba konkrétan beledöglenék, úgy nem bírom a stresszt. Más is érez így?
van itt ebben a leírásban egy kör-körösség
"Hogy szar a kapcsolatom, szabadulnék belőle, de azt érzem az állapotom miatt nem bírnám magamat sem eltartani"
Kilépsz belőle -> azonnal más lesz az állapotod-> megoldod a gondjaidat. Nem kell félni a változtatástól, mert ez így nem működik, csak jobb lehet.
ez a körkörösség
A kis herceg részletéből megértheted- ebben vagy, ebből kell kiszállni.
-------------------
– Hát te mit csinálsz itt? – kérdezte tőle.
– Iszom – felelte gyászos képpel az iszákos.
– Miért iszol? – kérdezte a kis herceg.
– Hogy felejtsek – felelte az iszákos.
– Mit? – tudakolta a kis herceg, mert máris megsajnálta.
– Azt, hogy szégyellem magam – felelte az iszákos és lehajtotta a fejét.
A kis herceg szeretett volna segíteni rajta.
– Miért szégyelled magad? – kérdezte.
– Mert iszom – vágta el a további beszélgetést az iszákos, és mélységes hallgatásba süllyedt.
(Antoine de Saint-Exupéry)
De, belekezdtem már 2x, 2 pszichologussal, de 1-2 honap utan feladtam, mert nem tudtam egyikkel sem egyutt dolgozni. Egyik sem volt igazan "szimpatikus" nem is ereztem mast, csak hogy penzkidobas. Azt sem sikerult feldolgozzam, hogy anyu kitagadott es nem erdekli egy kicsit sem, hogy élek vagy halok-e. Elvben tudom mit kene tennem, gyakorlatban nem megy. Egyebkent a parom ugy tesz telefonon keresztul mintha erdekelne es akarna segiteni, de valojaban azt erzem, csak a sajat elete erdekli. Meghallgatja a sirámaimat, de ugy gondolom valojaban tesz ra. Evek ota igy elunk... A munka, a penz hajhaszas erdekli csak, hogy ott megfeleljen az elvarasoknak, neha meg sem lepodnek, ha egyszer kiderulne, hogy van valakije. olyanok vagyunk mint 2 idegen...
Komolyan attol felek, hogy infarktust fogok kapni a sok idegeskedes miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!