Rövid a fékem, és konkrétan látszik hogy a fék miatt van fitymaszűkületem, ami hál' Istennek nem súlyos. A kérdés lent (? )
Figyelt kérdés
Már körül jártam a doki, meg a műtét témát, de érdekelne milyen lehetőségek lennének még? Olvastam már olyat hogy valaki otthon átvágja magának o.O az kicsit necces téma, de hátha vannak még megoldások, praktikák?!?2012. aug. 18. 10:25
1/2 anonim válasza:
Nem ajánlom hogy otthon vagdosd magad.Már magától ha rosszul vágod át a sok probléma mellett kialakulhat fitymaszűkület és akkor ott vagy ahonnan elindultál.Bemész a bőr és nemi beteg gondozóba simán tb-kártyával ott elmondod a bajod,ránéz a doki,kapsz pár napra rá időpontot és negyed óra alatt érzéstelenítés mellett megoldják a problémád.Rutin munka nekik.Gondolom iskolás vagy ezért még most csináltasd meg mert két hétig nem lesz kedved sokat mozogni pláne nem iskolába menni.Vagy elmész magán orvoshoz plasztikai sebészhez és ott kb 20-40ezerért azonnal megcsinálják,persze ennyi pénzért már kaphatsz felszívódó varratot,stb stb. Nem gáz a dolog pontosan ezért van ott az orvos.Dont fos :)
2/2 anonim válasza:
Urologián kellene a fitymafékedet kezeltetned.Orvoshoz menj el és majd átbeszélitek vele alaposan milyen kezelési lehetőségeid vannak.Mivel fitymaszükületről írsz azt fityma plasztikával tudod kezeltetni,ha a körülmetélést el akarod kerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!