Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért nem múlik el a szorongás...

Miért nem múlik el a szorongásom? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Orvosi utasítás szerint bevettem az 1 mg rivotrilom de a szorongásom nem akar elmúlni. Szörnyű már ez uralja az életem nem tudok munkát vállalni mert teljesen kiszámíthatatlanul jön rám a testi tünet.
2017. júl. 31. 10:50
 1/3 anonim ***** válasza:

Na akkor a gépész- és villamosmérnök végzettségemmel adok tanácsot. :))

Viccet félretéve, próbáld ki azt hogy amikor csak teheted kimész a szabad természetbe. Például a Bakonyban szoktam eladó és rendbehozható lakatlan tanyákat nézni, túrázni, és a civilizációtól mentes szabad természet úgy "elzsibbasztja" az agyat ahogy semmiféle kémiai kotyvalék sem képes.

Korábban nem értettem hogy a szüleim miért tartottak hobbigazdaságot és miért laknak a falu széli szomszédmentes házban, mikor városon is vehettek volna lakást és a nyugdíjukból készen is megvehettek volna mindent. Ma már értem hogy a természetes életmód erősíti a lelket. Például a játékfilmben Krokodil Dundee még akkor is elröhögi magát amikor egy művilágban élő (vagy inkább sínylődő) idióta késsel hadonászik előtte:

https://www.youtube.com/watch?v=WWl8EbNN8NM

2017. júl. 31. 11:04
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia. Én a helyedben megpróbálkoznék egy pszichoterapeutával, mélylélektani terápiával. Nem tudom mióta szorongsz és mióta szedsz gyógyszert, de kellene valami terápia a gyógyszer mellé, mert a gyógyszer nem lesz mindig hatásos.
2017. júl. 31. 11:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Olyan is lehet, hogy neked gyenge, vagy kevés a rivotril. Le lehet cserélni másra, vagy emelni az adagot. De emellett fontos, hogy más szorongás csökkentő módszereket is vessél be. Sport, séta a természetben, jóga, relaxálás, kreatív hobbik, kisállatok. Vagy akár ezt mindet.
2017. júl. 31. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!