A Hova tabletta szedésével mennyi idő alatt múlik el a szorongásom?
Szia!
Lány vagy? Szedsz fogamzásgátlót? Ha igen,azonnal hagyad abba!
Nekem attól volt minden ok nélküli szorongásom és depresszióm.1hónap múlva múltak el a tünetek,miután abba hagytam.
Nem, nem szedek fogamzásgátlót.
Tulajdonképpen már a szorongástól szorongok.Lehet, hogy hülyén hangzik..elhiszem, de már reggel azzal kelek, hogy "Istenem..ma újra elő fog jönni"..és sajnos elő is jönn.Erre szeretnék gyors megoldást.
Igazán hatásos gyors megoldás nincs szerintem
Ezt a fejedben magaddal tudod a legjobban lerendezni
Perceken belül kifejti a tabletta a nyugtató hatását, de hosszú távon nem lehet használni, több okból sem.
Ha sokat szorongsz, azt nem a tabletta fogja megoldani, hanem első körben a nyugodtabb életvitel (ami a karácsony előtt nem túl egyszerű persze), több sport, egyenletes és elég alvás, lemondás a kávéról, alkoholról és dohányról, szabadidő és munkaidő világos megkülönböztetése és a szabad idő jó eltöltése. Ha ezek sem segítenek, akkor jöhetnek a gyógyszerek, de ne várj tőlük csodát. Léteznek szorongásos betegségek, de egy kis aggodalmaskodást nem kell azonnal betegségnek címkézni. A hova egyébként megnyugtat, de le is tompít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!