Félelem az van ugyan, mi régebben is , minden nap. Azonban amikor belemélyedek valamibe akkor nem félek , de néha előjön és akkor már egyből rosszkedvű vagyok, félek a haláltól, és az adott dologtól.
Próbálom ugyan visszaszorítani, de ha az adott dologról hallok híreket pl a tv-be tisztára elönt a félelem, a kétségbeesés stb.
Szóval néha sikerül visszafogni néha nem. Attól még szorongásom van?
2011. okt. 30. 19:09
1/7 anonim válasza:
Ha nem tudod, hogy szorongsz-e, akkor nem szorongsz.
2011. okt. 30. 20:04
2/7 anonim válasza:
Nekem ez szorongásnak tűnik. Az sem egy egészséges állapot, hogy az embernek mindig bele kell mélyednie egy tevékenységbe, hogy ne féljen.
Szerintem érdemes lenne ezzel szakemberhez fordulnod!
2011. okt. 30. 20:22
3/7 anonim válasza:
Nekem ez pánikbetegségnek tűnik. Nekem szorongásom volt, és nem ilyen tüneteket okozott.
2011. okt. 31. 14:03
4/7 A kérdező kommentje:
A pánikbetegség a szorongás egyik fajtája.
Amúgy amikor arról a dologról hallok, akkor egyből furcsa érzést érzek és félek. De volt hogy sokszor mindennap ez nyomasztott, most is van, próbálom elnyomni, de nem telik el nap amikor ne gondolnék rá akár 2 másodpercet.
2011. okt. 31. 16:44
5/7 anonim válasza:
Nekem generalizált szorongásom volt. Az nagyon rossz, egyfolytában szorongásom volt hónapokig. A pánikbetegség azért jobb, mert állítólag egy óra latt lezajlik. Próbálj meg rendszeresen aktívan mozogni. Futásra, vagy úszásra, tornára gondolok. Fizikai aktivitás hatására örömhormon termelődik.
2011. okt. 31. 17:47
6/7 A kérdező kommentje:
Amikor voltam egyszer pszichológusnál nekemis generalizált sz.-t mutatott ki. Nálam is volt (főleg nyáron amikor ráértem) hogy hónapokig féltem, rettegtem stb. Csak msot akkor visszatért?:S Pánikbetegség azért nem lehet mert annak durvább tünetei vannak.
2011. okt. 31. 17:48
7/7 crv válasza:
igen először nekem is szorongásaim voltak meg mindenen izgultam már félelmeim voltak a legrosszabbakra gondoltam.aztán jött az első pánikroham amire azt hittem akk meghalok-és ritkán de jöttek sorba utána...fejbe kell rendet rakni ami nagyon héz én hónapokig küzdöttem hogy a mai napra már azt mondjam alig van szorongásom.javult a gondolkodásom a felfogásom.kitűztem a céljaim az életbe .de még azért bennem van ha elmegyek valamerre előtud jönni könnyen meg nem is rég volt pánikrohamom is. meg gyomoridegem még szokott lenni dolgokon vagy ilyesmik.de már nem érzem magam nagyon betegnek.ahoz képest hogy az utcára nem mertem kimenni amikor mélyponton voltam meg fóbiáim voltam rettegtem ha elhagytam a házat hogy meghalok meg rosszulleszek meg ilyenek.depresszió is volt ááá gyötrelem volt.most még elmegyek dokihoz és mielőtt megyek külföldre elkezdek szedni vmi nyugatót hogy végképp semmi se legyen
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!