Mennyire nehéz elviselni az antidepresszáns kezdeti mellékhatásait?
Figyelt kérdés
Szorongásra kapom.2017. márc. 23. 09:01
11/12 anonim válasza:
Escitilt szedek, 10mg. Nekem segít. Nyilván nem lesz a bogyótól hirtelen minden szép és jó, de sokkal könnyebben kimozdulok itthonról , kevesebbet jönnek rossz gondolatok, ha valami fáj az fáj , de már nem érzem, hogy belehalok, sokkal kevesebbet szorongok és sokkal enyhébb is . A gyógyszer előtt nyugtatókon éltem, már nincs rá szükségem egyáltalán . Vannak rossz napok, amikor rosszul érzem magam, nincs kedvem felkelni , de ez ritka ( a gyógyszer előtt minden nap ilyen volt). Persze emellett járok terápiára is, szeretnék teljesen meggyógyulni és ezeket a gyógyszereket majd idővel elhagyni, de nem bántam meg , hogy elkezdtem. Semmi mellékhatás nem maradt fenn.
12/12 A kérdező kommentje:
Köszi!
2017. ápr. 2. 09:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!