Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Melyik antidepresszáns vált...

Melyik antidepresszáns vált be neked szorongásra?

Figyelt kérdés
2017. márc. 16. 08:59
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:

Egyik sem, orvosok soha nem akarták elhinni, de minden nyugtató, stresszoldó, antidepresszáns pont fordítva hat nálam...

Hard techno, heavy metal, goa és cola és totálisan lenyugszom és kisimulnak az idegeim...

2017. márc. 16. 09:19
 2/23 A kérdező kommentje:
😂
2017. márc. 16. 09:25
 3/23 homo ludensz ***** válasza:
A 0.5mg. Rivotril. Napi 1 szem.
2017. márc. 16. 09:43
 4/23 anonim ***** válasza:
61%
Egyik sem. Ezek a dilibogyók, az agynak pont azon területeit tompítják, blokkolják amelyek amúgy is sérültek. A tompítással csak a tünetek gyengülhetnek, de a probléma nem oldódik meg! Ez később, évek, évtizedek múltán nem várt hatásokat eredményez! Velem is szedettek már 77 féle szemetet, az 50 évem alatt. A problémáimat még is az oxigén oldotta meg. Néhány hónap alatt rendbe jött az agyam oxigéngazdálkodása, és megszűntek a fóbiáim, és minden elme, lelki betegségem már csak mosolyt érdemel! Inkább serkenteni kell a sérült részeket a helyes működésre.
2017. márc. 16. 10:03
 5/23 anonim ***** válasza:
rivo+vodka
2017. márc. 16. 10:03
 6/23 anonim ***** válasza:
Semelyik. Egyszer szedtem gyógybogyót, attól is álmatlanságom lett, szóval elég öngól. Viszont a citromfű tea kúra nekem segített már sokszor.
2017. márc. 16. 12:03
 7/23 anonim ***** válasza:

Gyengébbek kedvéért a rivotril nem antidepresszáns.

A legjobbak a sertralin hatóanyagúak. Be is vált.

2017. márc. 16. 18:15
 8/23 jeverezi ***** válasza:
brintellix megoldotta a szórongásos gondjaimat!
2017. márc. 16. 18:33
 9/23 homo ludensz ***** válasza:

Eszegetem a napi 1 szem Rivót s lehet hogy már hülye is vagyok csak épelméjűnek vélem magam. A bolond sem tudja hogy ő bolond viszont gond nélkül telnek a napjai.

Egyet biztosan állíthatok: a sz@rul átélt nap is egy nap amivel kevesebb időt élsz itt meg a földön. Ezért inkább a bolond szerepét élem.

2017. márc. 16. 19:50
 10/23 anonim ***** válasza:
De mikor az evolúció kifejlesztette azt a lehetőséget, hogy ne legyünk bolondok, akkor igen is élni kell ezzel a lehetőséggel. A saját agyad az a te problémád, de a TB járulékot az én fizetésemből is vonják, és amit a bolondokra költ a biztosító, bizony annak volna értelmesebb helye is!
2017. márc. 17. 09:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!