Melyik antidepresszáns vált be neked szorongásra?
Figyelt kérdés
2017. márc. 16. 08:59
1/23 anonim válasza:
Egyik sem, orvosok soha nem akarták elhinni, de minden nyugtató, stresszoldó, antidepresszáns pont fordítva hat nálam...
Hard techno, heavy metal, goa és cola és totálisan lenyugszom és kisimulnak az idegeim...
2/23 A kérdező kommentje:
😂
2017. márc. 16. 09:25
3/23 homo ludensz válasza:
A 0.5mg. Rivotril. Napi 1 szem.
4/23 anonim válasza:
Egyik sem. Ezek a dilibogyók, az agynak pont azon területeit tompítják, blokkolják amelyek amúgy is sérültek. A tompítással csak a tünetek gyengülhetnek, de a probléma nem oldódik meg! Ez később, évek, évtizedek múltán nem várt hatásokat eredményez! Velem is szedettek már 77 féle szemetet, az 50 évem alatt. A problémáimat még is az oxigén oldotta meg. Néhány hónap alatt rendbe jött az agyam oxigéngazdálkodása, és megszűntek a fóbiáim, és minden elme, lelki betegségem már csak mosolyt érdemel! Inkább serkenteni kell a sérült részeket a helyes működésre.
6/23 anonim válasza:
Semelyik. Egyszer szedtem gyógybogyót, attól is álmatlanságom lett, szóval elég öngól. Viszont a citromfű tea kúra nekem segített már sokszor.
7/23 anonim válasza:
Gyengébbek kedvéért a rivotril nem antidepresszáns.
A legjobbak a sertralin hatóanyagúak. Be is vált.
8/23 jeverezi válasza:
brintellix megoldotta a szórongásos gondjaimat!
9/23 homo ludensz válasza:
Eszegetem a napi 1 szem Rivót s lehet hogy már hülye is vagyok csak épelméjűnek vélem magam. A bolond sem tudja hogy ő bolond viszont gond nélkül telnek a napjai.
Egyet biztosan állíthatok: a sz@rul átélt nap is egy nap amivel kevesebb időt élsz itt meg a földön. Ezért inkább a bolond szerepét élem.
10/23 anonim válasza:
De mikor az evolúció kifejlesztette azt a lehetőséget, hogy ne legyünk bolondok, akkor igen is élni kell ezzel a lehetőséggel. A saját agyad az a te problémád, de a TB járulékot az én fizetésemből is vonják, és amit a bolondokra költ a biztosító, bizony annak volna értelmesebb helye is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!