Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Melyik antidepresszáns vált...

Melyik antidepresszáns vált be neked szorongásra?

Figyelt kérdés
2017. márc. 16. 08:59
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Igen, de csak fél tablettát szedtem egy hónapig az 50-mg-osból,aztán lett egész.

Egyben nekem sok lett volna először az egész,pont a szorongás miatt!

Most már nem érzem meg,ha beveszem.

2017. márc. 23. 13:35
 22/23 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Végre egy pozitív tapasztalat😊
2017. márc. 23. 16:56
 23/23 Joe.38 ***** válasza:
Gyógyszert mai europai ember egyszrűnek véli. Nem az. Én is kaptam, nem volt jó csak tompít. gondot nem oldja meg.sokan piálnak kiütik magukat. Akkor jó. De nem olda meg semmit. Nyugtató tea és sport - na az igen. Nehéz, nincs kedv hozzá egy fikarsztnyi se. De eleinte egy hét erőltetés után már mellékhatás nélkül javul a helyzet. Egy hónap és rendbe leszel. Futás - bicikli ezek a legjobbak. fél óra majd egy óra. Lehet kezdeni 15 perccel is. fokozatosan minden nap egy picivel többet. Nekem ez vált be. jöttek anno a gondok, cigire rászoktam pedig nem voltam tini majd kis bogyók - nem voltak jók és visszatértem a sporthoz. Az bevált.
2017. márc. 27. 11:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!