Melyik a jobb, ha csak Xanaxot szedek, vagy ha elkezdek antidepresszánst szedni? Rexetin.
ne rettegjél, menj el pszichiáterhez. nem az írja fel neked a xanaxot?
amúgy antidepivel és másik nyugtatóval kombinálva szépen csökkenthető az adag
Antidepresszánst nem javaslom, hacsak nem akarsz permanens szexuális diszfunkciótól szenvedni (PSSD: Post-SSRI SExual Dysfunction)....
És a lejövetel arról sem jobb, évekig is tarthatnak az elvonási tünetek.
Jó az a rexetin pedig, a xanax hosszú távú szedésének sok haszna nincs,5mg meg sok.
A problem az a xanaxxal,hogy magát a szorongás,rosszullét alapját nem veszi ki,ráadásul emelni kell azonos hatáshoz,ahogyan tapasztalod.
Ha nagyon lenyom a rexetin,ami egy szedáló SSRI, próbád ki a szertralint,ami inkább aktivál,és a szorongást teljesen elveszi 4-6 hét alatt.
Tudom ,hogy munka mellett nem egyszerű beállítani az antidepresszánst,de pedig az a megfejtés,így ez téves használat,amit kéne azt nem szeded,ami meg tűzoltásra jó arra rászoktál.
alapvetően pszichológust javasolnék, aki érdemben is foglalkozna veled és nem csak bogyókkal próbálná tompítani a tüneteid,
de ha nyitott vagy az alternatívákra akkor
EZEK HOZZÁJÁRULNAK AZ IDEGRENDSZER MEGFELELŐ MŰKÖDÉSÉHEZ:
- halolaj
- B vitamin
- magnézium
- folsav
EZEK PEDIG, ÉS FŐLEG AZ ORBÁNCFŰ HATÉKONY ANTIDEPRESSZÁNS A NÉPGYÓGYÁSZATBAN:
- orbáncfű
- citromfű
- macskagyökér
EZEK SEGÍTENEK A SZEROTONIN TERMELÉSBEN, NEKEM EZ VÁLT BE:
- 5-HTP (jó az elvonási tünetek enyhítésére)
- GABA
- Triptofán
+++++
Még nem próbáltam, de sokan dicsérik
- CBD olaj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!