Rexetin mennyi idő múlva hat? Mennyi idő után múlnak el a mellékhatások?
1 hónapja szedem a Rexetint reggel 20mg, délbe 20mg este Rivotril 2mg.
Kb 2 hete homályosan látok elég rendesen minden nap, mondtam a pszichiáternek aztmondta hogy majd elmúlik, meg hogy nem valószínű , hogy ezektől van. Pedig mióta szedem azóta van ez. Kényszerbetegségre szedem ezeket, ami már több mint 6 éve van nálam elég durván , sok gygyószert kipróbáltam de semmi sem hatott. Az első két hétben a Rexetintől jobban lettem, azóta még jobban visszaestem. Mennyi idő után hatnak ezek a gyógyszerek, és a homályos látás mikor múlik el mint mellékhatás? Normális válaszokat . Köszi. 29/F
Szia!
1 hónap alatt már valószínűleg hatnia kellett volna, de azért 1-2 hét még adható neki szerintem. DE azért ne drasztikus változást képzelj el, csak javul a közérzeted, kevesebbet szorongsz. A mellékhatásra is ugyanezt mondom, még 1-2 hetet adhatsz neki, de már el keéne múljon addigra szerintem.
Pszichoterápiára jársz?
A gyógyszer az egy dolog mondjuk 20 szàzaĺèk a többit neked kell hozzátenni.
Futàs?gyaloglàs?Sport?
Megnèzed mit eszel.?
Keresed azt hogy a tested lelked mit akar üzenni neked ezzel?
Nekem is ezt írták fel szorongásra.
De nem szedtem.
Pszichoterápiára jártam.
Kíváncsi vagyok én is milyen hatásokat tapasztaltatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!