Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Frontin mellékhatások, aki...

Frontin mellékhatások, aki használja/ta?

Figyelt kérdés
0,25-öset írt fel a doki.Reggel fél,este egész.
2017. jan. 2. 15:58
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha sokat veszel be akkor olyan mint ha megittál volna 1 liter pálinkát!
2017. jan. 2. 16:04
 2/9 anonim ***** válasza:

Ekkora tömeggel még nincs gond, de mégis.

Merthogyugye nála a hozzászokás két értelemben is érvényes, egyrészt hatását is veszt(het)i, másrészt elvonási tünetek lesznek.

Nagyobb méretben hosszú ideig szedve agyi elváltozásokat okoz (okozhat?).

Az lenne praktikus, ha egy-két hónapnál tovább nem kéne szedned.

2017. jan. 2. 16:17
 3/9 A kérdező kommentje:
Értem,köszönöm.Pszihés eredetű magas vérnyomás miatt írták fel amúgy.
2017. jan. 2. 16:34
 4/9 anonim ***** válasza:
Arra alighanem használni is fog, ettől még veszélyesebb, mert könnyű, elegáns megoldás. Ha lehet, találd meg a kiutat más módon. Tudom, könnyű ugatni messziről.
2017. jan. 2. 17:19
 5/9 anonim ***** válasza:

álmosság, gyengeség

meg ha sokáig szeded hozzászoksz és ha nem veszed be akkor remegni fogsz, szédülni meg ideges leszel

2017. jan. 2. 19:37
 6/9 anonim ***** válasza:
Rilmenidint szoktak inkább irni. De az is okoz függőséget, mellékhatása viszont nemigen van.
2017. jan. 2. 23:10
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

én sokkal többet szedek ennél naponta (pánikbetegség miatt) már fél éve, és még nem tapasztaltam semmi negatív mellékhatást. (hacsak azt nem vesszük ide, hogy nem lehet mellette alkoholt inni, és így barátokkal nehéz kocsmázni :D )

Ekkora adagolástól nem kell félned. Viszont arra ügyelj, hogy ne maradjon ki egyik sem, mert akkor viszont valóban jönnek a tünetek, szóval magadtól eszedbe ne jusson elhagyni a gyógyszer szedését.

2017. jan. 4. 00:50
 8/9 anonim ***** válasza:

"Egy 2014-ben megjelent tanulmány szerint a három hónapnál hosszabb ideig tartó benzodiazepin használat 51%-kal növeli az Alzheimer-kór kialakulásának valószínűségét. Bár ezt a kutatási eredményt nagyobb sajtóvisszhang kísérte, nem ez volt az első kutatás, mely a hosszútávú benzodiazepin használat káros hatásaival foglalkozott. Például francia kutatók 2012-ben jelentősnek találták a leépülés kockázatát a hosszútávú benzodiazepin szedés esetén."

Ez a káros hatás nem a mostani fél év után jelentkezik, hanem idősebb korban.

Valamikor volt egy cikk, hogy Malcolm Lader professzor már 1982-ben felhívta a brit hatóságok figyelmét arra, hogy az alkoholizmushoz hasonló agykárosodást okoz a hosszú távú szedés - de a brit hatóságok azonnal ráültek a dologra. Bár az is igaz, hogy a cikk szerint ma Angliában rá van írva, hogy max 4 hétig ehető.

2017. jan. 4. 10:04
 9/9 anonim válasza:
Nekem szorongásra írták fel, de nem folyamatos szedésre, csak akkor vettem be, ha nagyon rosszul éreztem magam. Megnyugtatott az tény, de a nagyon enyhe deperszonalizációmat, amit észre sem nagyon vettem, azt felerősítette, pedig 0,25-öset vettem be, vagy annak is a felét.
2017. febr. 6. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!