Ismeri, használja valaki a Mályvateát? Tapasztalatok?
Mellékhatások?
hát nekem kettős tapasztalatom van vele, használtam egy fajtát és attól semmi bajom nem volt, talán kicsit gyorsította az anyagcserém. most vettem pár napja egy új fajtát, kétszer ittam belőle és mindkétszer rettenetes hasgörcsöt és hasmenést okozott. na abba is hagytam ezt a fajtát..
2009. aug. 4. 08:24
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
Valami ilyesmitől tartok Én is!
Gyógyszertári tea, tehát nem valami hipermarketes!
Az egyik Fabianni Mályvatea, a másik Beauti-Leaf-s!
Nem merem használni!
Teája válogatja. Amelyik gyengébb, az felgyorsítja az anyagcserét, kellemes, nincsenek komoly hatásai. A durvább viszont nagyon odaüt.
Nálam olyan volt a hatása, hogy este megittam, másnap délelőtt 9 óra magasságában tört rám a görcs és pakoltam ki mindent, elég híg formában.
A folyamatos használata tönkretenné szerintem a gyomrot.
2009. aug. 4. 09:30
nekem a Beauti Leaf-től volt rettenetes hasmenésem,szerintem az nagyon erős és szerintem sem ajánlatos folyamatosan inni egyiket sem.
2009. aug. 4. 11:44
5/10 anonim válasza:
Én ismerem és használtam is. Mellékhatást nem tapasztaltam, elméletileg nagyon nem is lehetne mivel gyógykészítmény. A lényege az, hogy kitisztítson, azaz meghajt. Persze ettől lehet fogyni, de nem hinném, hogy zsírégető hatása is lenne. Ha ez a célod és nem mered használni, akkor sok zöldteát és vizet igyál, mellette fogyokúra és sport. A mályvateához hasonló készítmény még a Szűztea, nekem ez is bevált. Sok sikert!
2009. aug. 4. 11:58
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Sok ásványvízet és zöldteát iszom, szinte egész nap kortyolgatom.
A szűzteát és a szűztea kapszulát Én is használom! És ugy gondolom ettől nem kívánok ugy enni és persze az anyagcserémet is felgyorsítja, bár azzal soha nem volt gondom.
Nem mályvateával szeretnék fogyni. Hiszen nélküle is sikerült már leadnom 20 kg-ot 4 hónap alatt, életmódváltással és mozgással! Csak már megvan egy hónapja ez a tea, de használni nem merem.
Talán kipróbálom, heti egyszer és kiderül mi lesz a hatása...
11:44-es vagyok , szerintem próbáld ki hátha rád nem ilyen hatással lesz, és írd meg mi volt, mert kíváncsi vagyok
2009. aug. 4. 13:15
8/10 A kérdező kommentje:
Kipróbálom! Remélem nem lesz mellékhatása...
Szia! Én székrekedés miatt kezdtem el inni a mályvateát, és tény az hogy erős hashajtó hatású, és főleg eleinte rettenetesen görcsölt is tőle a hasam. Ha amúgy rendben van az anyagcseréd, szerintem óvatosan bánj vele... A fogyást annyiban biztosan segíti, hogy rendesen meggyorsítja az anyagcserét, de készülj fel a hasmenésre... és ne fogyaszd sokáig csak kúraszerűen, és azalatt is maximum egyszer egy nap.
2009. aug. 4. 22:57
10/10 A kérdező kommentje:
Szia!
Köszönöm a tanácsokat, megfogadom. Ma itthon leszek, talán kipróbálom.
Kapcsolódó kérdések: