Szerelmem fiókjában találtam egy gyógyszert melynek neve rexetin. Megdöbbentem és megijedtem. Mit tegyek?
Egy éve élek vele többé-kevésbé boldog párcskapcsolatban fél éve együtt és élünk. A kapcsolat elején lehengerlő és szédítően jó pasi volt virágot vett állandóan, puszilgatott és ölelgetett szép szavakkal bókolt és becézgetett. Szóval túl szép volt hogy igaz legyen tipikusan.
Aztán nem sokkal később előjött néhány rosszabb tulajdonsága. Panaszkodtam neki a főnökömről erre Ő azt mondta hogy nem érdekli neki nagyobb bajai szoktak lenni és mindig megoldja. Máskor jött látogatóba az anyukám és mondta neki hogy menjen haza nincs szükség rá meg amúgy is ki van száradva. Erre nagyon megsértődött édesanyám és mondja hogy bunkó a párom.
Múltkor észrevettem hogy a facebookomat nézi és az sms-eimet olvasgatja. Mondtam neki miért csinálja az mondja érdekli mi van velem. Máskor elment kocsmázni haverjaival de ha én akarok menni barátnőimmel sose engedi azt mondja hogy buta nők mind.
Munkahelyén rengeteget dolgozik és minden kollegájával összeveszett már mert nem tudják elviselni.
Aztán ma ahogy kinyitottam afiókját találtam gyógyszert amit ő szed mert mellette volt egy papírlap orvosi kontrollal meg diagnózisokal. Mentális beteg a párom? Mit tegyek? Most döbbentem rá hogy súlyosabb bajai vannak :(
Először elolvastam a kérdést, majd megnéztem mi ez a gyógyszer. Felesleges volt, mert a leírás alapján már lehet következtetni, hogy mentális problémái vannak, de legalább kezelteti.
Szerintem ez tipikusan megszoksz vagy megszöksz kapcsolat lesz. Vagy elviseled a hülyeségeit vagy menekülsz. Jobb nem lesz csak rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!