Idegösszeomlásra gyógyszert ír fel a pszihológus?
Pszichológus.
Nem kell neki egyből mindent részletesen elmondani, lépésről lépésre, fokozatosan alakul ki a kapcsolat páciens és terapeuta között.
Sulipszichológus?
A pszichológus gyógyszert nem írhat fel, mert nem orvos. Ilyet az a pszichiáter tehet meg, aki egyben pszichológus is. Háziorvos enyhe nyugtatót írhat fel, esetleg antidepresszánst rövidebb időre.
Amit saját magad megtehetsz, hogy ezeket az agresszív gondolatokat felhasználva festesz/írsz/szobrászkodsz/sportolsz. Napló és társai. 18-20 éves korodra valószínűleg megváltozol, de ehhez a te szándékod is kell.
#2 A suli pszihológus utál engem, tipikus az a tanár hogy az egész osztály vihorászik de közben hozzászólok a padtársamhoz ha már ugyis elvannak és persze engem szól le, meg 5- re felelel de 2-est ír be direkt a naplóba szóval hagyjuk, írok verseket csak az a baj hogy nincs kedvem ezekhez sem egész nap csak merengek, alszok, bezárkózok és még (tudom undorító) de a fürdésre is nehezen veszem rá magam és utána 1-1,5 órán keresztül ott is csak gondolkozom hogy mit tehettem ami miatt ilyen lettem.
Köszönöm egyébként a választ, azért elmegyek akkor a pszihológushoz hátha segít, legalább hogy ne legyek ilyen agresszív és a gondolataim miatt ne legyenek szinte folyamatosan bizar rémálmaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!