Idegösszeomlásra gyógyszert ír fel a pszihológus?
Mint ahogy a pszichológus sem,ők is"csak" segíteni tudnak a problémák megítélésében,feldolgozásában :(
De sajnos ilyen komoly panaszokkal járó depressziónál nem lehet elkerülni a pszichiátriai gyógyszereket.
#12 Nem sportolok semmit, nincs rá kedvem.
Egyébként a kérdés óta változtak a dolgok.
Egyes betegek mielőtt meghalnak hirtelen javul az állapotuk, és egész jól lesznek majd meghalnak.Ez nem biztos hogy így van de én így emlékszem hogy ezt olvastam régebben.
Én is ígyérzek most kb.Mintha halál előtti békében lennék.Megbékéltem mindenkivel, senkire sem haragszok.Nincs bennem semmi harag.Megbékéltem azzal is hogy halál után nem fogom tudni ki mit reagál, mi lesz a testemmel,mi fog történni a családtagjaimmal.(mert ettől féltem úgymond eddig)
Az egyetlen gond hogy hiába néztem utána minden öngyilkossági módnak egyszerűen nem találok megfelelőt.Még mindig nem tudom megtenni.Pedig tényleg elég volt az élet.Megbékéltem a halállal.
A pszihológus meg úgysem tud életkedvet adni egy olyannak aki már egyáltalán nem akar élni.Úgyhogy nem tudom mi lesz. ☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!