Van sok próblémám, légyszi ne nevessetek ki, hanem tanácsot szeretnék kérni?
14-46-os vagyok!Pszichológus írta fel a gyógyszert????Az nem lehet, a pszichológus nem orvos,(bölcsész karon végzett) csak pszichiáter írhat fel gyógyszert!!!!
Akkor most te melyikhez jársz? Fontos lenne legalább ezzel tiszában lenni, nem mindegy.
Szerintem meg inkább pont hogy pszichológusra lenne szükséged!
Továbbra is csak azt tudom mondani, amit korábban írtam, bár tennék néhány apró kiegészítést, mert látom még mindig nem érted, mit akartam mondani. Jobban meg fogsz másokat érteni, ha kicsit próbálsz magad helyett másokra figyelni(ezt tudatosan lehet gyakorolni)!
Na szóval tegyük fel, hogy bekövetkezik az, amitől annyira félsz: hülyének néz a doki.
És akkor mi van? Egy vadidegen ember, akit ha akarsz, soha többé nem látsz. Egyébként meg így, hogy ülsz előtte némán csendben, ugyanúgy hülyének nézhet, nem? Akkor meg nem mindegy? Inkább beszélj, hogy legyen jogalapja hülyének nézni! Na jó ez vicc volt, szóval azért beszélj, hogy tudjon segíteni!!!
Ui: Félreértések elkerülése érdekében még egyszer leszögezném, hogy nyilván senki nem néz hülyének, ha beszélsz-ha nem, csak leírtam azt, hogy mi lenne akkor, ha a te gondolataidban lezajló esemény valós lenne(de nem az!!!): Hát akkor sem történne katasztrófa, nem gondolod? :-)
Kigúnyolni sem akartalak, csak kicsit ráébreszteni, ha viccesen fogod fel a hibáidat, máris sokat segít. Ha bénázol mások előtt, akkor is csinálhatsz belőle viccet, lehet mindenkit felvidítasz, és viccesnek, nem hülyének fognak tartani!
Nekem teljesen ugyanez a helyzet, annyi különbséggel hogy lassacskán megtanultam remekül színészkedni, és így a kívülállók számára fel sem tűnik mi van velem... F/18
Sajnos tanácsot nem tudok adni mivel én is az öngyilkosság felé hajlok. Jobbulást, reménykedem, hátha neked sikerül...
Szia kedves kérdező!
Miután elolvastam a problémád, egyből arra gondoltam, hogy hasonlítunk! tanácsot most nem adok, csak jelzem, hogy az előttem szólók tanácsánál én sem tudnék jobbat adni! Ha mégis ezt adnám: Csinálj egy saját világot, zárd ki az embereket belőle, érezd jól magad, hiszen az ember mentális ereje sokkal nagyobb, mint a testi ereje!! Nekem valamennyire sikerült legyőznöm a nálad is felmerült problémákat...ez pszichés probléma és hidd el mindent te irányítasz...főleg, ha mersz szembenézni a világgal!
ui.: Sokat segíthet egy kellemes zene mellett eltöltött meditáció, minden napodat kezd ezzel!
uui.: Remélem a kommentekből és a válaszokból is látod, hogy vannak olyan emberek akik együtt éreznek veled, és foglalkoznak a problémáiddal! Van msn címed?? Felajánlom , hogy beszélgessünk, bármiről, vagy keress meg iwiw-en levelezzünk! fontold meg!! Segíteni szeretnék, ahogy a többiek is!
Leonor Shine F/25 <ezen a néven keress iwiw-en! Nincs képem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!