Van sok próblémám, légyszi ne nevessetek ki, hanem tanácsot szeretnék kérni?
1) ha tanult volna rendesen, akár magántanulóként, akkor nem lenne ennyire szörnyű a helyesírása
2) egy szociális fóbiás, depressziós nem így irkálna, sőt valószínűleg nem is írna
3) ha tényleg szociális fóbiás lenne és rájönne arra, hogy "így nem lesz életem sohasem", akkor az már bőven a gyógyulás első jele
1. nem mindenki tud tökéletesen billentyűzeten írni.
2. miért ne írhatna,nézz már szét hány depresszióval / szociál fóbiával kapcsolatos kérdés ebben a kategóriában..rengeteg
3. az csak jó dolog hogy rá jött hogy így nem lesz semmi belőle,és elkezd haladni a gyógyulás felé.
00:42-Erre, inkább nem írok semmit sem.
02:03-Iskolában sokat bántottak én hülye meg nem szólltam ,inkább türtem amíg bírtam.Igen ,van az édesanyukám.
06:56-Ha nem tudok magamon segíteni,akkor már nem bírom sokáig!
07:10-Nagyon szépen köszönöm, a bíztató szavakat!
08:36-Nagyon szépen köszönöm!
08:42-Hallottál,te valaha a diszlexiáról és a dysgráphiáról?Elküldjem a fénymásolatátt a papíromról?
Miért azok,hogy írnak?Segítséget,mi már nem is kérhetünk?Ebben igazad van,de nem bírok tovább lépni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!