Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi lehet a bajom?

Mi lehet a bajom?

Figyelt kérdés
Mindenkitől félek elsőnek agresszívan felépek messziről és utána vissza húzódó kis nyuszi leszek. Nem tudok soha megnyugodni álandó szorongás feszültség van bennem Skizofréniával kezeltek de a hangokat már nem hallom még sem tudok megnyugodni ellenségnek látok mindenkit nincs jövő kép csak a jelen üressége ha megmozdulok már félek. izzadok minden bajom van. Minden kis apró neszre félve reagálok ha emberek közé megyek mindig a magam reakcióit félelmeit nézem nem tudok feloldódni elvesztettem önmagam.

2017. márc. 10. 13:14
 1/4 A kérdező kommentje:
De lehet nem is vagyok skizofrén csak az engem ért trauma váltotta ezt ki csak nyugtatóval nem hallom a hangokat meg nem stresszelek rajta azon kiívül mindenre stresszelek. Meg hallok egy hangot és parázok meg nyugtalanul feszélyezem magam lehet ez Generalizált szorongás.
2017. márc. 10. 13:19
 2/4 A kérdező kommentje:
Elötte 6 évig bióztam és lehet nehezemre esik vissza térni a normális kerékvágásba.
2017. márc. 10. 13:32
 3/4 anonim válasza:
Szőrnyű lehet, nagyon sajnàlom és nem is tudom elmondani mi lehet. Pànik szindróma rohamokkal esetleg? Kis személyiségzavar... És nagyon súlyos szorongàs... Ezek lehetnek kb de lehet van az egésznek egy összetett megnevezése. Pszichiáter mindenképp rendszeresen. Nekem nincs ilyen súlyos problémàm de màr làtom,hogy csak a doki segíthet.
2017. márc. 10. 15:54
 4/4 A kérdező kommentje:
Szerintem olyan sokáig drogoztam hogy elfelejtettem mi az a hétköznap.
2017. márc. 11. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!