Lehetek anorexiás? Ha nem, mi bajom van? 15/L
167 cm, 48 kg vagyok
Sokszor kövérnek látom/érzem magam, nem vagyok megelégedve az alakommal
Mások szerint lehetetlen célokat tűzök ki magam elé, pl hogy belül ne szélesedjen ki a combom
Napi max 550 kalóriát eszek, viszont heti egyszer bezabálok, (régebben ezután hánytattam magam, de leszoktam róla, mert tudom, hogy egészségtelen) utána egy napig vagy nem eszek, vagy 1-2 napig csak ilyen 100-200 kcalt
Mindig azt érzem, hogy "ugyan már, minek egyek, bírnám még kaja nélkül, nem is vagyok még olyan éhes"
Bűntudatom van, ha úgy eszek, hogy még nem vagyok az ájulás határán
Ez lehet, hogy anorexia?
Mert ugye az anorexiások nem zabálnak be + 16 alatti BMI kell hozzá, nálam ez nincs meg
Meg nem mindig látom kövérnek magam, csak bizonyos testrészeim nem tetszenek, és ha látok egy vékonyabb lányt, legszívesebben elsírnám magam, úgy érzem, semmire nem vagyok jó
Úgy érzem, amíg nem vagyok 46 kg (ez volt a legalacsonyabb súlyom), nem érdemlem meg a kaját
Félek, hogy egy pszichológus/pszichiáter nem venne komolyan mert nem vagyok olyan sovány mint más anorexiások... ha egyáltalán szükségem van segítségre
Mit csináljak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!