170 centivel és 57 kilóval is lehetek anorexiás?
Figyelt kérdés
Az anorexia a kóros soványság ez a deciníciója, de rám az összes tünet igaz, a gondolkodásom is teljesen olyan sokszor koplalok de a súlyom szerint duci vagyok ezért nem is merek szólni senkinek..szerintetek?2016. febr. 16. 22:59
1/5 anonim válasza:
Hát... Ezt neked kell eldöntened. :) Engem mindig anorexiásnak mondanak a 157 centimmel és 41 kilómmal. De kövér vagyok, szóval nem is igazán érdekel ki mit mond. :)
2/5 anonim válasza:
Az anorexia nem a kóros soványság. Az anorexia egy testképzavarral párosuló evészavar. Ha normális súlyod ellenére kövérnek látod magad, ezért drasztikusan fogyókúrázol, akkor ez anorexia.
3/5 anonim válasza:
Ez testképzavar. 170 centivel és 57 kilóval abszolút optimális a súlyod, inkább vékony vagy. Ha ezt te ducinak látod, akkor tényleg testképzavaros vagy!
(Szintén 170 centi vagyok, normál súlyom úgy 63-65 kg között volt. Amikor 58 kilóra lefogytam, akkor kimondottan vékonynak számítottam. Jelenleg 70 vagyok, és még ezzel sem számítok kövérnek, csak enyhén husisnak.)
4/5 anonim válasza:
Pszichológushoz mindenképp elmehetsz, hogy ne súlyosbodjon, mert szörnyű ez az egész és csak még jobban szenvedni fogsz minél tovább vagy testképzavaros és minél mélyebbre süllyedsz. Én 170cm-vel 38kg-ig fogytam, és a gyógyulás nagyon nehéz és nagyon rossz..
De segít ha néha írok róla.. Ha érdekel: [link]
5/5 anonim válasza:
Hát én 170/60kg vagyok. Nem vagy az!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!