Anorexiás vagyok?
16 éves fiú vagyok, 184 centi, 52 kg.
Fél éve ritka sz@r pályára állt az életem, emiatt depressziós lettem, vagdostam magamat de elég durván, stb.. De most nem ez a lényeg, hanem az, hogy mennyire lefogytam..
Tudniillik 80 kiló voltam előtte.
Most kezdek kilábalni a depresszióból, nagyjából abbahagytam a vagdosást, de egy valami megmaradt: a nem-evés...
Nem látom magamat kövérnek ha tükörbe nézek, szóval azt hiszem ez nem szokványos eset. Inkább úgy tudnám megfogalmazni, hogy 'undorodom' az evéstől. Kicsinynek, kiszolgáltatottnak érzem magam ha eszem.
Valaki tudja esetleg, hogy mi bajom, vagy inkább azt hogy mit kéne tennem, ez ellen?
A depresszióból hogy lábalsz ki, magadtól? Kaptál szakembertől segítséget? Mert ha nem, érdemes lenne felkeresni egy pszichológust.
Az anorexia testképzavarral jár, szóval nem vagy anorexiás, ettől függetlenül étkezési zavarod van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!