Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Anorexiás vagyok?

Anorexiás vagyok?

Figyelt kérdés

16 éves fiú vagyok, 184 centi, 52 kg.

Fél éve ritka sz@r pályára állt az életem, emiatt depressziós lettem, vagdostam magamat de elég durván, stb.. De most nem ez a lényeg, hanem az, hogy mennyire lefogytam..

Tudniillik 80 kiló voltam előtte.

Most kezdek kilábalni a depresszióból, nagyjából abbahagytam a vagdosást, de egy valami megmaradt: a nem-evés...

Nem látom magamat kövérnek ha tükörbe nézek, szóval azt hiszem ez nem szokványos eset. Inkább úgy tudnám megfogalmazni, hogy 'undorodom' az evéstől. Kicsinynek, kiszolgáltatottnak érzem magam ha eszem.

Valaki tudja esetleg, hogy mi bajom, vagy inkább azt hogy mit kéne tennem, ez ellen?

2016. jan. 20. 16:54
1 2
 11/12 anonim válasza:

Én is hasonló cipőben járok annyi különbséggel, hogy én még rendesen benne vagyok a depresszióban és a vagdosásban. Az ételtől felfordul a gyomrom, utálom az egészet, alig tudok letuszkolni a torkomon pár falatot. Senkinek nem mondtam el, hogy nem vagyok jól, csak a legjobb barátnőm tud az evés problémámról, ő is csak azért mert látja, hogy nem eszem semmit. A kérdésre válszolva evészavarod van mint nekem és ez nem fog csak úgy eltűnni. Segítség kell vagy nagyon csúnya vége lesz. Jobbulást!

13L

2016. jan. 24. 20:50
 12/12 anonim ***** válasza:
Utolsó: ha ennyire tisztában vagy vele, hogy segítség kell, akkor te miért nem fordulsz segítségért? Ki akarod nyírni magad? (Mert ennek az lesz a vége)
2016. jan. 25. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!