Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi bajom lehet? Többi lennt.

Mi bajom lehet? Többi lennt.

Figyelt kérdés
Minden két hónapja kezdődött.. egyik reggel nehézlégzésre ébredtem minden előzmény nélkül. Voltam orvosnal ahol kiderült, hogy asztmas vagyok. Használtam gyógyszert ami nem igazán segített.. már-már azthittem, hogy pánikbeteg vagyok de ez nem tudom, hogy igaz e. Pánikrohamom nem volt még. Azóta megtanultam a hasi légzést és az orromon veszem a levegőt már. Minden reggel ugyanakkor (6:13) kor felkelek majd egy kis idő utan visszaalszom. Iszom magnéziumot, citromfűteát is. Azóta ez a légzés átment sohajtozásba, ami magatól jön és neha nem sikerül! Mellesleg sportolok, napi szinten. Vizilabdazom, néha fulladok edzés kozben is.. teljesn kétségbe vagyok esve.. nem bírom már.. korulottem mindenki boldog csak én nem.. nem tudok így élni...minden nap eszembe jut, hogy miert nem lehetek olyan mint régen és, hogy miért pong én..: nagyon örülnék egy segítségnek..
2017. márc. 5. 19:23
 1/4 anonim ***** válasza:

El kell menni vizsgálatokra (amelyeken még nem voltál)

teljes körű vérvétel ahol nézik a TSH-t is, Lipázt, amilázt, CRP-t.

Kardiológushoz elmenni, szívultrahangra és EKG-re.

Ha minden rendben akkor a 21.század rákfenéje a ludas vagyis a stressz a szorongás a pánik.

Azzal meg el kell menni pszichiátriára amíg nem késő :)

2017. márc. 5. 19:44
 2/4 A kérdező kommentje:

Ezen vizsgálatok közül az összes megvolt. Szívzörejt hallottak de a szivuh-n kiderult, hogy semmi bajom.

Pánikbeteg lennék lennének pánikrohamaim nem..?

2017. márc. 5. 20:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem biztos h pánikbetegség, lehet más pszichiátriai gond is. De nem ijesztegetni akarlak, szerintem nem olyan durva az eseted, talán csak a sok stressz, de mindenképpen kérj segítséget, hogy a nagyobb bajt megelőzd.
2017. márc. 5. 20:33
 4/4 anonim ***** válasza:

a pánikbetegség és a pánikroham két teljesen külön dolog és lehet pánikrohamod pánikbetegség nélkül is.

Nekem gyerek koromban volt pánikrohamom háromszor.

Na azt senkinek sem kívánom, leírhatatlan az az érzés ami elkap és átjárja a tested, iszonyatos.

Ha szavakba kéne öntenem nem tudnám, ezt érezni kell de még az ellenségemnek sem kívánnám.

Szóval nyugi ha pánikrohamod lenne tudnál róla.

Egyébként nekem akkor az egekben volt a TSH-m szóval a hormonok miatt volt 3szor pánikrohamom.

A pánikolás megint egy más tészta, pánikolsz, hogy mindenki Téged néz, pánikolsz, hogy nehogy rosszul legyél valahol, pánikolsz, hogy mit gondolnak Rólad mások stb.

Sajna ez az elcs***tt társadalmunk következménye.

2017. márc. 5. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!