Mit tegyek a vagdosás ellen?
Figyelt kérdés
Vagdosni akarom magam, nem tudok nélküle lenni. Tudom, hogy beteges dolog és, hogy nem normális vagyok. De nincs senki, akivel beszélhetnék a problémáimról. Nagyon magam alatt vagyok. Pszichológus kizárt dolog!!2017. jan. 19. 18:07
2/8 A kérdező kommentje:
Minek? Normálisan kérdeztem, akkor normális válaszokat várok.
2017. jan. 19. 18:14
3/8 anonim válasza:
Szerinted a gyakori bárki tud neked segìteni?
4/8 Higgany válasza:
Kapcsold ki a számítógépet, Bújj ki a szobádból, fuss egy kört, alakíts ki normális kapcsolatot embertársaiddal, mély barátságot az arra megfelelő emberrel. Válassz egy hobbit, olvasás, festés gyufaházépítés ami tereli a figyelmed erről az elborult divat idétlenségről. Az egészségügyi veszélyeire nem térek ki mert nem az a kérdés. Csak akkor fogod tudni abba hagyni ha abba is akarod. Azt pedig ne várd hogy ezen az oldalon sajnálni fognak, ez nem az a hely. A sajnálat különben is csak elgyengíti az embert!
5/8 anonim válasza:
Nem szereted magad,és rossz önmagaddal lenni.Azt mondom neked barátom,hogy jó vagy a humorban,rajzban,matekban..ezt a sort
Te folytasd légyszives.Kiegészítve azzal amit úgy gondolsz,hogy jó vagy.
Amiben tehetség vagy arra nyomulj rá
7/8 anonim válasza:
El kell menni pszichiátriára kérlek szépen. A kényszeres érzés, hogy ártani kell magadnak vezető tünete a Borderline személyiség zavarnak, ami mind a te életed rendkívül meg tudja keseríteni, mind a körületted lévőkét. Uzsgyi
8/8 anonim válasza:
Az a baj, hogy ha a pszichológus kizárt dolog,akkor cs----eszheted. Ezen semmi nem fog segíteni, csak az orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!