Vagdosás nyomok ellen?
Figyelt kérdés
lassan 2 honapja hogy vagdosom a kezem.mar csak a hegek latszodnak de kezilabdas vagyok es van neha vernyomas meres es mindket kezen megmerik es nem tudom eltuntetni a vagas nyomokat es anyaeknek nem mondom el.SEGITSEG KELLENE2013. jan. 5. 20:13
1/11 anonim válasza:
Nem lehet a hegeket eltüntetni! A legjobb, ha nem vagdosod magadat, nem tudsz mit csinálni. Hülye voltál vagdostad magadat vállald fel.
2/11 anonim válasza:
vágd ki a hegeket.... na jó csak vicceltem
4/11 anonim válasza:
Remélem le lefülelnek és kapsz segítséget, mert aki vagdossa a kezét az NEM NORMÁLIS!
5/11 A kérdező kommentje:
mindig attol felek hogy lebukok.a tanarok elott es a szuleim elott...
2013. jan. 5. 20:19
7/11 anonim válasza:
A csuklópántot, vagy sok karkötőt biztos nem vetetik le.
9/11 anonim válasza:
karórát csak nem vetetik le, de ha azt is akkor meg alapozó vagy korrektor ( utóbbi jobban fed )
10/11 anonim válasza:
én is ezt csinálom, és átérzem a helyzeted.
Én kenegetem curiosa-val, valamennyit segít, de sajnos nekem se tűnnek el. Vannak rá nagyon drága krémek esetleg még, meg azt hallottam hogy plasztikai sebész tud valahogy segíteni. de ugyebár ahhoz az kéne hogy nagykorú legyél, és szüleid ne vegyék észre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!