Vagdosom magam, nagyon szorongok, depressziós vagyok, mit tehetnék ez ellen? 15f
Sajnálom a helyzeted. De egy rakás átlagembertől sajnos nem tudsz olyan jó tanácsokat kapni mint egy szakembertől. Tudom min méssz keresztül. Tudom milyen mikor a suliban azt mondod haza akarsz menni, viszont valójában sehol nem érzed otthon magad. Tudom milyen mikor bántanak, lelkileg, fizikailag...
Tudom milyen mikor kilátástalan a jövő, a múlt fojtogat, a jelen pedig üress és szürke.
Sportolsz valamit? Lehet hogy segítene. Én gördeszkázom, és eléggé jó hatással van rám (habár az én depresszióm nem ilyen súlyos...még)
Vagy rajzolni szoktam...volt olyan, hogy fogtam egy fekete ceruzát és kisatíroztam az egész lapot, majd kidobtam a pi**ába. Művészet.
Vagy esetleg ha olyan vagy, egy háziállat is beválhat...
Ha szeretnél beszélgetni egy hasonló helyzetben lévővel nyugodtan írj privátot.
Remélem kilábalsz belőle.
15/l
Ha van kedved, írj, beszélgethetünk.
Valamilyen szinten tudom, hogy mit érezhetsz. Vagdostam én is magam sokat, szóval ha gondolod leírom neked az én történetemet, hátha abból tudsz valamit tanulni vagy ilyesmi...
Ha nem írnál, akkor remélem, hogy megoldódnak a gondjaid, sok sikert!
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!