Anyám társaságába egy idő után feszült és depressziós leszek. Ezt nem tartom normálisnak. Szerintetek mit lehet ez ellen tenni?
Felnőtt férfi vagyok,de anyám társaságában egy idő után teljesen rossz kedvem lesz,ha pár napot meglátogatjuk,teljesen rossz kedvem lesz tőle,már szinte ideiglenes depresszióba esek(tudom nincs ilyen)de valami olyasmi letargia uralkodik el rajtam,kivagyok tőle,idegesít és minden bajom van tőle és feszült vagyok a viselkedésétől.Ahogy kilépek a lakásból,a lelkem megnyigszik,a közelébe valami olyan lelki valami telepedik rám,amit nem lehet huzamosabb ideig elviselni.Ez nagyon nem normális,de vajon a viselkedésével idézheti elő?
30/F
Kérdező: nem írtál semmit se arról, hogy miért hogy viselkedik veled az anyád, mármint a jelenlétedben, mert az sokat számítana atéren, hogy az okozza-e a depressziódat, ha egyáltalán depressziós vagy, de kétlem azok alapján, ahogy írod azt, hogy amint kilépsz a házból semmi bajod. A depresszió ugyanis nem ilyen. Vmiért frusztrált leszel anyád miatt ezt kellene megvizsgálnod, lehet ez akár egy múltbeli esemény miatt is, amit elfojtasz és így jön újra, meg újra elő független akár attól, hogy anyád épp kedves-e veled, vagy hogyan viselkedett veled.
Off
Ezaz energiavámpírság akkora baromság, hogy ennél nagyobb baromságot ki se találhattak volna. Megírta ezt vki egy cikkbe, mert épp unatkozott és a vámpírok létezéséről ecsetelget, de ennyi. Agyam eldobom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!