Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Depresszió ellen megoldás?

Depresszió ellen megoldás?

Figyelt kérdés

Van egy fiú akivel szeretjük egymást, viszont nagyon messze lakunk egymástól. Egyszerűen lehetetlen megoldani a találkozást, én viszont nagyon szeretem és ő is engem. Interneten tartjuk a kapcsolatot. Szóval nem tudunk találkozni, és én ebbe beleőrülök. Minden este hajnalig sírok, depis zenéket hallgatok, gondolkodtam már az öngyilkosságon is. Mit tegyek? Lehet jobb lenne elfelejtenem? Vagy tartsuk a kapcsolatot? Gőzöm sincs mi legyen, de ezt nem fogom sokáig bírni..Segítsetek!

(ja és aki csak azzal fog cukkolni hogy "gyerekszerelem" ne is írjon)

2013. dec. 9. 16:21
 1/3 anonim válasza:

Szia!

Először is ahogy mindanu szokták a sírás nem old meg semitt!

Mostanában kezdtem el a suliba pszihológussal beszélgetni,azt hittem hülyeség,nekem is ilyen problémáim vanak,csak én kizárok mindenkit az életemből na mindegy

szóval azt hittem hülyeség,de többször voltam,és másképp látom a dolgokat már most.

szerintem egyenlőre kéne vki,akivel megoszthatod a fájdalmad,hogy ne egyedül magadban emészdt

nekem azt mondták,hogy azért kellene járnom,mert ha nem magam kinjával törődök,akkor rávezetnek a megoldásokra.

Gondolkoz el rajta!

sok sikert:)kitartás!!!

2013. dec. 9. 20:59
 2/3 anonim válasza:
mondd, hány éves vagy? (csak úgy mellékesen mert írtad h: cukkolni gyerekszerelem miatt, de akin átfut az öngyi gondolata az már nem gyerek...)
2013. dec. 11. 20:35
 3/3 A kérdező kommentje:
14.
2013. dec. 16. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!